Így "megmondhatom" a szüleimnek, hogy barátom van? Jó ötlet? Gyors válaszokat kérek!
Lol... a legtöbb szülő azért szereti azt látni, hogy a gyereke normális, ebbe pedig beletartoznak a szociálisabb dolgok is, mint pl egy pasi.
12 alatt cukinak tartják, afölött aggódnak, de mondd el nekik, hogy nem csinálsz hülyeséget, tisztában vagy a határokkal/a dolgok menetével és kész.
Levelet írni családban? Sztem kicsit szánalmas, a családon belül azért jó esetben elvárható, hogy egyenesen lehessen beszélni. Sedd össze magad, tudom, nem egyszerű, de ha bemutatod kicsit később a pasit is és látják, hogy normális, akkor no para, ha nem az, akkor meg igazuk van valószínűleg.
Ha csalódnak is, majd megbékélnek. Ha nem állsz eléjük elmondani, akkor csak rosszabb lesz.
Esetleg ne mondd meg nekik, én 2 hónap után mondtam el anyámnak, mert számonkért miért nem érek haza minden nap másodpercre pontosan... persze azóta szerencsére már összeköltöztem drágámmal :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!