Így "megmondhatom" a szüleimnek, hogy barátom van? Jó ötlet? Gyors válaszokat kérek!
Először nem értettem miről tartasz, de most már igen. Mármint nekem semmi bajom az arabokkal sőt kedvelem őket (pl. nőgyógyászom is arab, imádom :)) de sok szülő sajnos előítéletes. Mert arra gondolnak egyből hogy menniyre más az arab fiúk neveltetése stb.
Mindaználtal a levelet én sem ajánlom, gyerekes. Csak azt erősítenéd ezzel a húzással a szüleidben hogy még gyerek vagy.....inkább lepd meg őket azzal hogy határozottan de kedvesen eléjük állsz és elmondod mi van. Ne azzal kezd hogy arab, előbb mesélj a megismerkedésetekről, a jó oldaláról, mindenről, mondd nekik hogy kérdezzenek hogy mire kíváncsiak, aztán mondd meg hogy arab. Nehogy esetleg ne hagyják végigmondani a dolgot, ha elején bevágod....
Hát fater biztos kiborul majd , főleg ha ő az első fiú az életedben
De biztos megbékélnek majd , szerintem egy szerűen álljatok elé , igen a barátod is , és mondjátok meg nekik hogy már jártok (meg szerintem jó pont ha ő mondja a szüleidnek , hogy szeret téged és , szeretne veled komoly kapcsolatba kezdeni )
legalább a szüleid megismerik a srácot is egyúttal
Amúgy az apák ettől félnek a legjobban , ha kicsi szeme fényük fiút talál magának
Önkényesen is meg akarják védeni , a csalódásoktól , olykor még erőszakkal is :D
Magán vélemény : ha nekem lesz lányom , a szem puskával fogom elkergetni mellőle a fiúkat (18éves koráig biztos) :D
ÖHHHMMM, még annyit
Amúgy szerintem jobban jársz , ha te mondod meg hogy van barátod , mintha a fater véletlen meglát benneteket valahol
Szerintem simán légy őszinte velük, ha másod kézből tudják meg
Az 1 rosszul fog nekik esni
2 megsértődnek ,elveszted a bizalmukat stb
3 Akár simám vér is folyhat :)
Szóval még mindig a össznépességgel jársz a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!