Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? (Többi lent)

Mi a véleményetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A kislányom 12 éves(6.osztályos).Az iskolájukban van egy olyan lehetőség,hogy a 7. és 8.évfolyam kimehet az angol tanárokkal Angliába.Ők Londonba mennének. Nos,a lányom ma hozta haza a papírt,amin rajta van minden,és ki kell tölteni,hogy a gyerek mehet-e vagy sem.Ő szeretne menni,de ez az utazás 150 000Ft.Ebben minden benne van,szállás,kaja,programok ára stb stb.Ezt Március 31.-ig kell eldönteni.Gondolom azért ilyen korán,hogy akik jönni szeretnének,de nincs pénzük legyen idejük spórolni.Az utazás időpontja 2013.május vége június eleje,tehát még bő egy év van vissza az utazásig.Busszal mennének és családoknál laknának 4 napig.Ezt a 4 napot Londonba töltik,ahol nem lesz velük angol tanár csak a gyerekek.Egy családhoz 2-3 gyerek kerül.Az angol tanáruk azt mondta,hogy ha nem tudnak valamit angolul,akkor fel lehet hívni őket és akkor majd az angol tanár elmagyarázza az angol szülőknek,hogy mit és hogy szeret a gyerek.Egyébként összesen 10 napot töltenének Angliába. A kérdésem az,hogy ti ezek mellett elengednétek-e vagy sem.És ha nem miért nem? Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 21. 14:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hát jól meggondolnám.

ìrom ezt úgy, hogy anyuka vagyok, és én is voltam ilyen úton olaszországban már 17 éve. Akkor voltam 13 éves. (lányod is annyi lesz)

Mi 10 napot voltunk utazással. Lányodnak londonban a 4 nap nagyon kevés lesz, iszonyat hoszzú út (24!!!! óra) és csak 4 nap. Mi az hogy nem lesznek tanárok mindennapokban velük????

Mi egyenként voltunk az olasz gyerekeknél elszállásolva, de minden nap közös programok voltak a tanárokkal (iskolában pl) csak az utolsó elötti nap vittek el a családok minket kirándulni, de akkor is több család egyszerre, igy nem volt gondja senkinek sem.

Nekem kicsit fura hogy nem lesz velük felügyelö. és 4 nap bizony nagyon kevés.

17 éves voltam amikor holland utat szervezett az iskolánk, de oda nem mentem (én inkább síelni mentem), és bizony rengeteg baj volt, volt olyan holland gyerek aki egyszerüen nem akarta azt akit kapott, és áttessékelték más családba, bizony kellettek a tanárok hogy a béke megmaradjon.

2012. márc. 21. 14:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted.A tanárok minden nap velük lesznek csak éjszakára hagyják egyedül az angol családdal a gyereket. az utazás 2-3 nap+4 nap London.A többit itt-ott szállodákban töltenék.Egyébként sok jó program lesz.Pl.:a Londoni Tower,London Eye,Szent Pál Katedrális,British múzeum,Oxford street,Westminster Palota,Westminster Apátság,Buckingham Palota,Hyde Park,Természettudományi múzeum,Trafalgar tér,Leeds kastély,Windsor,Oxford,Brighton.Szóval rengeteg látványos és szép program lesz.Mi a véleményed a pénzről(150 000Ft)?.
2012. márc. 21. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen elengedném. Ez egy örök élmény lenne nenki!

A testvérem hasonlóképpen járt diákként Angliában.

2012. márc. 21. 15:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is afelé hajlok,hogy elengedem.Kedves utolsó,a pénzről mi a véleményed?(150 000Ft)
2012. márc. 21. 15:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A 150 000ft pedig pont optimális ha azt nézed, hogy Angliáról van szó.

A Balatonon ami egy pocsolya se úsznád meg sokkal olcsóbban 10 napos nyaraltatását a gyereknek.

Én azt mondom, hogy megbánnád ha nem engednéd el!

2012. márc. 21. 15:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát igen.A lányom nagyon szeretne menni,mivel még nem volt külföldön.És mennyi pénzt adnátok költőpénznek?
2012. márc. 21. 15:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Íme pár kép, hogy milyen látnivalókban lesz része:

[link]

[link]

2012. márc. 21. 15:10
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen,említette,hogy a London Eye,a paloták,a kastély,a múzeumok és a park fogta meg a lelkét.:).Mennyit adnál költőpénznek?
2012. márc. 21. 15:12
 9/18 anonim ***** válasza:

"És mennyi pénzt adnátok költőpénznek?"

Mivel az étkezés- szállás- program belépők már benne vannak az árban ezért csak annyi pénzt kell adnod amiből meg tud inni egy üdítőt illetve tud venni egy kis szuvenírt...

Nagyjából 10-12 000ft-nak megfelelő Angol Font-ot adnék neki. Ennek valószínűleg a felét nem is fogja elkölteni!

2012. márc. 21. 15:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat.Szerintetek milyen extra felszerelések kellenek az utazásra?Mármint úgy értem,hogy cipő,milyen ruha...stb :)
2012. márc. 21. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!