Valaki világ körüli útra?
Biztos lesz, aki lehurrog, de nem számít! 1000 éves vágyam, hogy egy táskával bejárjam a földet, stoppoljak, blicceljek és csak az adott napnak éljek. Kéregessek, ha nincsen pénzem, alkalmi munkákat végezzek, gitározzak a tereken némi apróért, hogy meglegyen a napi betevőm, itt-ott hosszabb ideig maradni aztán hazajönni 10 év múlva...ha hazajönni. Lehet hogy több ezer kilométerre talál meg a béke és a harmónia.
Miért? Ez egy kaland...nem akarok a szürke hétköznapok fogságba esni és robotolni..Főiskolás vagyok, de tudom, hogy nem erre vágyom..Látni akarom a világot! Társakkal ez könnyebb lenne! Esetleg ha valakinek vannak hasonló vágyai...:)
"Nem az számít, hogy hány év van életedben, hanem, hogy mennyi élet van éveidben!"
Sziasztok!!! :)
Én is mennék,de nagyon,nagyon,nagyon! :)
Tervezi mostanában valaki ?
Valószínűleg hamarosan felvesznek a fősulira ,de nem akarok maradni ,szürke hétköznapokat élni...:/ El akarok menni,világot látni,de egyedül nagyon nyuszi lennék. :(
Kérlek ,írjatok ,ha valaki menne mostanában,köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!