Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valaki világ körüli útra?

Valaki világ körüli útra?

Figyelt kérdés

Biztos lesz, aki lehurrog, de nem számít! 1000 éves vágyam, hogy egy táskával bejárjam a földet, stoppoljak, blicceljek és csak az adott napnak éljek. Kéregessek, ha nincsen pénzem, alkalmi munkákat végezzek, gitározzak a tereken némi apróért, hogy meglegyen a napi betevőm, itt-ott hosszabb ideig maradni aztán hazajönni 10 év múlva...ha hazajönni. Lehet hogy több ezer kilométerre talál meg a béke és a harmónia.

Miért? Ez egy kaland...nem akarok a szürke hétköznapok fogságba esni és robotolni..Főiskolás vagyok, de tudom, hogy nem erre vágyom..Látni akarom a világot! Társakkal ez könnyebb lenne! Esetleg ha valakinek vannak hasonló vágyai...:)

"Nem az számít, hogy hány év van életedben, hanem, hogy mennyi élet van éveidben!"

2011. okt. 19. 22:28
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Szia! Ha még menni akarsz akkor mennék én is:) 2 nyelven tudok kéregetni és jó lenne Világot látni..
2012. jún. 16. 12:40
 32/38 anonim válasza:
Lett ebből valami ? nagyon érdekelne.
2012. júl. 4. 15:21
 33/38 anonim válasza:
Sziasztok én nekem is ez az álmom,hogy egyszer bejárjam a világot így :) ha valaki mostanában így készülne elmenni bárhova szívesen mennék vele :)
2014. ápr. 12. 08:45
 34/38 anonim válasza:

Sziasztok!!! :)

Én is mennék,de nagyon,nagyon,nagyon! :)

Tervezi mostanában valaki ?

Valószínűleg hamarosan felvesznek a fősulira ,de nem akarok maradni ,szürke hétköznapokat élni...:/ El akarok menni,világot látni,de egyedül nagyon nyuszi lennék. :(

Kérlek ,írjatok ,ha valaki menne mostanában,köszönöm!!

2014. júl. 17. 22:05
 35/38 anonim válasza:
Én mennék ! :) Írjon akivel lehetne ilyesmit :) !!
2014. szept. 11. 14:34
 36/38 Dkov06 válasza:
Kérdező figyi 20éves vagyok énis vagyok az utazásra defürdeni kell minden nap ami a koldulást illeti meg a stopolást nem kéne néztem egy dokumentum filmet és negy stopost felvet egy pár ember és megölte ez volt Ausztráliában. Spórolni kell aztán lehet menni apránként igaz a mai világ problémás fizu gáz nagyon 80ezer abból el lop még az álam. Rövid az éle minek robotoljon az ember egész életében semmi értelme minden nap úgy kell ébrednünk mintha az utolsó napunk lenne soha nem tudhatjuk mikor szálunk ki végleg tegyük emlékezetesé az életet amikor kiszállunk akkor hadjunk emléket a tovább utazóknak mert valóban nem tudjuk mikor szállunk ki ebböl a villágbol.
2015. jún. 1. 00:37
 37/38 Dkov06 válasza:
Amugy bocsi a helyes írás miatt ez nem megy már általános korom ota sajnálom de attol még nem vagyok rossz ember.
2015. jún. 1. 00:39
 38/38 anonim válasza:
Na :) elindultál már ?? Egyszer nekem is jól jönne egy ilyen kiruccanás, de most még nem merek elindulni, fiatal vagyok én ehhez...ha még nem indultál el, akkor sok sikert, ha meg elindultál akkor is :)
2015. aug. 17. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!