Valaki világ körüli útra?
Biztos lesz, aki lehurrog, de nem számít! 1000 éves vágyam, hogy egy táskával bejárjam a földet, stoppoljak, blicceljek és csak az adott napnak éljek. Kéregessek, ha nincsen pénzem, alkalmi munkákat végezzek, gitározzak a tereken némi apróért, hogy meglegyen a napi betevőm, itt-ott hosszabb ideig maradni aztán hazajönni 10 év múlva...ha hazajönni. Lehet hogy több ezer kilométerre talál meg a béke és a harmónia.
Miért? Ez egy kaland...nem akarok a szürke hétköznapok fogságba esni és robotolni..Főiskolás vagyok, de tudom, hogy nem erre vágyom..Látni akarom a világot! Társakkal ez könnyebb lenne! Esetleg ha valakinek vannak hasonló vágyai...:)
"Nem az számít, hogy hány év van életedben, hanem, hogy mennyi élet van éveidben!"
Elég sokan megcsinálták már, vagy éppen csinálják.......
Csak egy ilyen ötlet ma már butaságnak látszik az lcd monitor mögül, a kényelmes székben, a meleg szobában, facebook-ozás közben, stb.......
Kiben is van a hiba akkor negatív válaszolók?
15:10-nek, 10:04 vagyok
Biztosan meg lehet csinálni. De pénz nélkül extra talpraesettnek és bátornak kell lenni. És e mellé még kell a szerencse is jócskán. Nem kell itt hibát keresni a másikban, mert nem vagyunk ugyanazon véleményen Inkább át kell gondolni, amit azok írtak, akik pesszimistábbak.
Köszönöm!
Végre valaki! :)
Az a válaszoló vagyok, aki melletted volt végig :D
Ha gondolod, írj privit valami elérhetőséggel, szívesen dumálgatnék veled erről. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!