Világ körüli útra valaki? Tibet, Nepál, Mongólia, Kína, Peru. Ezekre mindenféle képpen szeretnék eljutni
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 16:53
2/36 A kérdező kommentje:
Nekem ez a célom, csak sajna a haveri körömből senki nem ilyen buzgó,mint én. Őket nem érdekli ez az egész. Egyedül meg necces lenne nekivágnom. (20/L) Tényleg érdekel a dolog?
2010. febr. 26. 18:20
3/36 anonim válasza:
1. vagyok. Most jöttem haza Indiából, nekem lenne kedvem menni, anyagiak nem gond.
4/36 A kérdező kommentje:
megbeszélhetnénk a dolgokat emailben,ha gondolod. ... tarineanu@citromail.hu
2010. febr. 26. 19:37
5/36 anonim válasza:
Én szívesen elmennék Kínába és Mongóliába meg a többi helyre is ha nem lennék kiskorú :(
6/36 anonim válasza:
Én is szívesen mennék veled, ha pénzem lenne.
7/36 anonim válasza:
Ha fizetitek az utamat, akkor megyek :) Bár nincs nyelvtudásom, de teljesítem az örző-védő szolgálatot.
8/36 anonim válasza:
anyagilag nekem problémás lenne,de mennék
9/36 anonim válasza:
Verne a karosszékében ülve "utazta be" a világot. Én is ezt teszem. Előttem a monitor, kitárul a világ... igaz, csak virtuálisan. [sóhaj] De jó utat annak, aki megteheti!
10/36 anonim válasza:
Engem is csak a lóvé tart vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!