Most mit tegyek? Annyira ciki.
a barátom elhivott a balatonra 3-4 napra, de anyagi gondok miatt nem tudok menni, anyukámnak nem telik rá h ezt is kifizesse, de h mondjam meg neki h én nem tudok menni?? olyan ciki... nekik ez meg se kottyan, de nekünk -.-
a családja is megy, és ténleg annyira gáázos:S:S:S:S
ha én nyertem volna meg a lottón a 2milliárd forintot , adnék 100.000ftot neked, hogy elmehess és még maradjon is valamennyi .
de sajnos nem én nyertem meg .
muszáj lesz neki megmondani, nehogy aznap tudja meg, hogy mégsem mész.
kíváncsi vagyok, mit fog reagálni.
főleg a családja...
számíthatsz rá, hogy teletömik a fejét, hogy nem vagytok egymáshoz valók. hiszen neki kéne fizetnie ezután minden közös programot, vagyis a családjának, ha nincs még önálló jövedelme a barátodnak. ezt pedig senki sem szereti.
szóval amit írt az első válaszadó, hogy emiatt nem fog otthagyni... jó, lehet, hogy nem, vagy nem azonnal, de túl sok jóra ne számíts.
hát nem tudom : ( hisz ha én nem megyek akkor nem kedvezményes, mert ugye gyerek vagyok.
de ma megmondtam neki, hát nem fogadta tul jol, mondta h kifizeti ő, de nem, én inkább nem megyek, nem fogadom el, nem olyan vagyok. : P szoval megbeszéltük h elmegyünk valami olcsobb helyre, a bibi h a ccsaládja mit szol, emrt igy ők se mennek mert igy drága nagyon, szoval biztos én leszek a hibás -.- ha még nem is mondják a szemembe de a hátam mögött tuti-.-
ha meg emiatt drágának találja a család, hogy nincs gyerekkedvezmény, akkor ők sem tehetősek, elhiheted.
nem tartozik ide, de egy 19 éves fiú nem egészen egy 14 éves lány mellé való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!