Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ilyen esetben a...

Mit tehetnék ilyen esetben a MÁV-nál?

Figyelt kérdés
A mai napon, azaz 2011.06.07-én uatztam a Budapest Déli Pu.-Győr vonalon. Budaörsnél szálltam fel majd Bicskén le. Mindezzel még nem is lett volna gond, de életemben először jártam ezen a vonalon, ráadásul a 13 hónapos fiammal, babakocsival. Alapjáraton nem könnyű az utazás babakocsival, de ezt szinte senki nem veszi figyelembe. A gondom az lenne, hogy volt jegypénztár, viszont az ott árusító épp nem volt ott, vagy ott volt, csak evett, nem tudom, így én odamentem az állomásra, hogy elérjem a vonatot, mivel z ajárat óránként jár és nem szerettem volna a gyerekkel feleslegesen egy órát várni mindezt azért, mert a kiszolgálás pocsék. Felszálltam a vonatra, majd jött a kalauz. Mivel nem szerettem volna bliccelni és a kocsival nehézkes is lett volna, így mosolygova kértem a jegyet, elmondtam, h nem volt senki a kiadónál, majd a ő szintén mosolyogva közölte, hogy akkor ad jegyet, de 2900 Ft lesz. Néztem nagyokat, hogy hogy lett a 370 Ft-os jegyből(interneten előtte megnéztem mennyi a jegy) ennyi. Nem tudtam kifizetni, mert az előzetes tájékozódásomnak köszönhetően 1000 Ft volt nálam. Mivel nem fizettem ki kaptam egy szép kis papírt 8370 Ft-ról( ezt meg se említette, hogy ennyi lesz, hanem a 2900Ft-ot mondta folyamatosan), hogy menjek be vele az ügyfélszolgálatra, ahol fizessem be(végülis az sem derült ki, hogy melyik összeget). Még annyit, hogy egy másik vonalon simán adnak jegyet a rendes árral akkor is, ha NYITVA volt a pénztár(ilyenbe is volt részem).
2011. jún. 7. 22:56
1 2
 11/13 anonim válasza:

100%, hogy megkapja az 5000 ft-ot! Igaz, hogy bruttóban. MÁV-os van a családban!

Erre hajtanak a kalauzok!

Kedves Tudatlan!

Amit te állítasz az nem igaz!!! Ekkora hülyeséget nem hallottam mostanában. Még hogy 5000 ft-ot kapnak esetleg a legszebb álmukba... Nem mondanád ezt ha vasutas fiziből kéne megélned... A kedves családtagodnak meg nézz a körmére mert azt a pénzt nem a vasút utalja neki az tuti...

Kedves kérdező ne haragudj ezért én is azt mondom próbálj meg méltányosságot kérni..

2011. jún. 9. 15:04
 12/13 anonim válasza:
Előbbi vagyok férjem üzeni aki tényleg vasutas ha 3 napon belül befizetted bármelyik pénztárba akkor csak 2900 ft-ot kell fizetned!
2011. jún. 9. 15:11
 13/13 10 deka farhát ***** válasza:
Ezt az 5000/pótdíj baromságot nagyon gyorsan el lehet felejteni, nincs így! A hangulatkeltő "mávosvanacsaládbanhiddel" hozzászóló meg szégyellje el magát nagyon!
2011. júl. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!