Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Nos Horvátországba mennénk csoportosan baráti körrel autóval...Egy olyan hely kéne (apartman)ahol elfér kb 10-11 felnőtt és 5-6 gyerek...:)lehet a központtól 1 km-re de azért nem szeretnénk hogy 4-5-6 km-re legyünk a tőle...a tenger szinte mindenhol közel van szóval az nem olyan lényeges de azért az se legyen olyan messze...:)

és 4 tagú családnak (ez is fontos)ne legyen több 7 napra mint 80-90 ezer...:)

legyetek szívesek normális válaszokat adni...:)

tudom még csak január van de nagyon sok helyen már lefoglalták a helyeket..:)és olyan július 18-28-ig minden dátum jó lenne...:)én keresgélek de ha esetleg van egy kis időtök utána tudnátok nézni?És aki pihent agyúnak tart az légyszi ne írjon inkább...előre is köszi...:)

2011. jan. 17. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Trogirban voltunk a Vranjes apartmanházban. A www.kroza.hu-n meg tudod nézni. Már nem emlékszem pontosan az árára, talán 30 Euro volt/nap. Több apartman is van a házban, nagyon kedvesek a tulajék, van magyar összeköttetés. A városközponttól talán olyan 1-1,5 km-re van. Közvetlenül a tengerparton van, ami apró kavicsos és lassan mélyülő, ami ritkaság Horvátországban.
2011. jan. 17. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi...:)
2011. jan. 17. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!