Angelo99 kérdése:
Szerintetek sikerülni fog?
Figyelt kérdés
Ugye meg mult ev nyarán voltam kirandulni Krk szigeten Krkben es láttam egy figurát es nem vettem meg .Lassan nyitnak a szuveníruzletek csak nem tudom hogy aprilisban vagy majusban szerintetek sikerülhet megszereznem??tegnap 21:11
1/6 anonim válasza:
Te mennyire unatkozol amúgy?
Egyébként persze, nagyjából ugyanazokat a dolgokat árulják, és ha valami kelendő volt, akkor abból csinálnak újat. Sokszor kitalálnak mást is, de szerintem tavaly óta még simán ott lesz a figurád.
Jól emlékszem, hogy ez az amiről már volt korábban is kérdésed? Valami olyasmi maradt meg, hogy kísért álmaidban, vagy mi, ez a figura…
2/6 anonim válasza:
Van rá esély, hogy találsz olyan / ahhoz hasonló delfines, vagy milyen, figurát, amit még tavaly láttál. Viszont saját magad érdekében is, maradj a realitás talaján és azért arra is készülj fel, hogy már nem lesz belőle több.
Több, mint fél éve ácsingózol utána, szóval minden eshetőségre készülj fel.
3/6 A kérdező kommentje:
De szerintem meg ott lesz nem vihette el senki ....
tegnap 21:36
4/6 A kérdező kommentje:
Es hogyan vitte el volna valaki ha az üzletek zarva vannak tehat tuti ott van vagy nem?
tegnap 22:08
5/6 anonim válasza:
#1 vagyok. Mi ezt nem tudhatjuk, de igaza van a #2-nek, arra is készülj, ha esetleg nincs már meg. Amúgy ez milyen figura volt? Én szurkolok neked, hogy meg tudd szerezni.
6/6 A kérdező kommentje:
De ha zarva volt akkor ergo ott van meg amugy kicsi csonakon kifaragva hal. Köszönöm hogy biztatsz...
tegnap 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!