Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hosszú, buszos utazás során...

Hosszú, buszos utazás során hogyan lehet megoldani, ha hív a természet?

Figyelt kérdés
Vannak nagyon hosszú utak, pl Budapest -Görögország, de láttam már Finnországba tartó buszos utakat is. Leírás szerint kb négy óránként állnak meg. Még a kisdolgot talán vissza lehet tartani, de a nagydolgot hogy lehet kibírni, ha még több óra van a következő megállóig?

jan. 30. 07:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%
Én nem mondtam hogy lenézem csak NEM értem hogy hogy lehet azt választani meg kibírni.
jan. 30. 18:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
ùgy, ahogy egy 12 órás repülöutat.
jan. 30. 18:09
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
En a kisdolgot kb 12 oran at kibirom, a nagydolog meg akar 3-4 nap.
jan. 30. 20:06
 24/27 anonim ***** válasza:

ELVILEG van wc ja.

Utaztunk már olyan éjszakai járaton, hogy közölték induláskor, hogy amúgy a wc használhatatlan.

Anyádat, azt. Nem is a pisivel van a probléma, még a szrást is visszatartja az ember, hasmenősen meg nem indulsz el, de ha épp menstruálsz, hát az csodás. :D

jan. 31. 17:27
 25/27 anonim ***** válasza:
65%

19-es, a légitársaság köteles megoldani: oké, visszatérítjük a jegy árát, csá, de attól te nem jutsz el a desztinációdhoz.

Vagy még azt sem.

Mi Covidkor repültünk volna Koppenhágába, de amikor lefoglaltuk a jegy-szállást híre nem volt járványnak.

Aztán ugye mindent lezártak.

Annyi volt a válasz - és nem szar wizzairrel mentünk volna, hogy egyéven belül felhasználhatjuk.

Ok. 2,5 éven át nem repült senki sehová. :D

jan. 31. 17:46
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Egészséges felnőtt embernek nem szabadna gondot okozzon a nagydolog visszatartása 3-4 óráig. Meg az egész ott kezdődik, hogy nem zabálsz össze-vissza mindent se az úton, se már előtte 6-8 órával sem, így eleve a szükséget kerülöd el.
febr. 1. 07:28
 27/27 anonim ***** válasza:

25

Már 2021-ben bőven repültek

febr. 1. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!