Hosszú, buszos utazás során hogyan lehet megoldani, ha hív a természet?
Figyelt kérdés
Vannak nagyon hosszú utak, pl Budapest -Görögország, de láttam már Finnországba tartó buszos utakat is. Leírás szerint kb négy óránként állnak meg. Még a kisdolgot talán vissza lehet tartani, de a nagydolgot hogy lehet kibírni, ha még több óra van a következő megállóig?jan. 30. 07:58
2/27 anonim válasza:
Egyrészt gyakrabban szoktak megállni 4 óránál (kb. 3 az átlag), másrészt ha valakinek annyira sürgős dolga akad, akkor szól a sofőrnek, aki a következő benzinkútnál megáll. De ma már a legtöbb ilyen buszon tényleg van is wc, bár kifejezetten kérik (érthető okokból), hogy abba csak pisiljen az ember.
3/27 anonim válasza:
Nem nagyon jó. Ilyenkor az ember figyel, hogy ne egyen olyat, amitől tudja, hogy gondja lehet. Nem is iszik annyit.
Sajnos a WC-t nem engedik használni. Én legalábbis még sose hallottam, hogy bárki használhatta volna.
Én egyébként pont Görögországban voltam busszal. Nem volt annyira gáz. Viszont ma már nem vállalnám be. Minél idősebb vagyok, annál kényelmesebb. És nyaralás alatt akkor akarok elmenni pisilni, amikor akarok, nem pedig tartogatni.
4/27 anonim válasza:
Menetrend szerint meg szokott állni a busz nagyobb autóbuszállomásokon, ahol el lehet menni. Ha autópályán megy és nincs megálló, akkor egy benzinkúton. Csak érj vissza időben, mert a menetrendben benne van a tartózkodási idő, nem fognak rád várni. Egy autópályán benzinkúton ragadni pedig szopás.
6/27 anonim válasza:
5: Nekem pl. eszembe jutott 22 évesen. Olcsó volt. Kezdő munkavállalóként nem volt sok pénzem. És akkor még nem is voltak ilyen olcsó repülőjáratok. Bulinak jó volt. Most már nem vágyom rá :)
7/27 anonim válasza:
5: én pl még a 90-es években voltam. Akkor még nem voltak fapadosok. (Sem normális mosdók az autópálya mellett, de ez más kérdés...)
Kérdező: azzal kalkulálj, hogy lehet hogy fizetős a mosdó, és ugye pl Görögország felé átmegy a busz kismillió országon, ahol vagy lehet kártyával fizetni, vagy nem.
8/27 anonim válasza:
De én nem a 90-es évekről beszélek hanem máról. Ha rákeresek még most is folyamatosan hirdetik a buszos utakat Görögországba baszki. És tekintve hogy ez létezik nyilván azért tud létezni mert emberek igénybe veszik. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hogy lehet bárki ennyire hülye. Egy napig rohad egy kicseszett buszon, a repülő helyett
9/27 anonim válasza:
Két, három óránként megállnak általában és tényleg van rajta wc is.
10/27 anonim válasza:
5-ös: annak, akinek pl. drága a repjegy, vagy Uram bocsá` fél a repüléstöl... okoz az neked bármilyen fizikai vagy lelki fájdalmat, ha valaki busszal utazik? Akkor minek kell a másikat lehülyézni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!