Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hosszú, buszos utazás során...

Hosszú, buszos utazás során hogyan lehet megoldani, ha hív a természet?

Figyelt kérdés
Vannak nagyon hosszú utak, pl Budapest -Görögország, de láttam már Finnországba tartó buszos utakat is. Leírás szerint kb négy óránként állnak meg. Még a kisdolgot talán vissza lehet tartani, de a nagydolgot hogy lehet kibírni, ha még több óra van a következő megállóig?

jan. 30. 07:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
Most írtam le, hogy 8000 Ft egy Repjegy
jan. 30. 14:16
 12/27 anonim ***** válasza:
10%
Ezek a buszos utazások ahogy utánanéztem sokszor még drágábbak baszki mintha repülővel mennél
jan. 30. 14:16
 13/27 anonim ***** válasza:

13

Nekem rlvonatozni pestről Salzburgba drágább mint elrepülni a kanári szigetekre.

jan. 30. 14:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért megnéznék egy 8000 Ft-os repjegyet Görögbe nyáron, mutass már légyszíves.

èn sem vagyok a buszos utazás híve, sosem mennék, de nincs bajom azokkal, akik így utaznak. Annyival is alacsonyabb a kereslet, és legalább nem nyomják még jobban a fel a repjegy árakat, meg zsúfolják még jobban túl az amúgy is telített piacot.

jan. 30. 14:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A 90-es években is voltak normális mosdók külföldön az autópályák mellett, legalábbis ahol volt autópálya.
jan. 30. 16:37
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

14 Azt egy szóval nem mondtam hogy az a 8000-es jegy “Görögbe” szólt

Milanot írtam

De “gorogbe” is láttam már 15 ezerért...

Aki buszozgatni akar, az menjen le a Balatonra, vagy a velencei tóhoz

Tengerpart kell és képesek 1 napig lenni egy buszon... Leghülyébb dolog amit valaha hallottam

jan. 30. 16:50
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Rendben, majd ha a várva-várt tengerparti nyaralásod ugrik, mert törölték pl. a járatod, majd a sok "hülye" buszos utas iszik egy ouzo-t helyetted is a tengerparton. Sok szempont van a buszos utazás mellett és ellen, azért mert neked nem pálya, attól még a többi nem hülye.
jan. 30. 17:12
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
17 😂 ok
jan. 30. 17:17
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha törölve van egy járat akkor a légitársaságnak kötelessége megoldani a helyzetet.

Biztos vagyok benne hogy annak a több millió embernek mind törölve lett a járata akik minden évben Görögországban nyaralnak.

Busszal meg állhatnak akár 3 órán keresztül a határon.

jan. 30. 17:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Most csak mondtam egy példát. Nem akarok senkit meggyözni, hogy milyen jó a buszos utazás, mert nyilván nem az, én se szeretem. De attól még nem nézem le azokat, akik buszoznak.
jan. 30. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!