Hogyan lehetne megoldani hogy ne hizzak tobbet terhesseg alatt? Termeszetesen nem fogyokurazni szeretnek,csak pl megkoszonnem ha irnatok olyan eteleket amik nem hizlalnak annyira
Párolt zöldségek, gyümolcsök, sovány húsok. Semmi kenyér. Sétálj sokat, amikor teheted.
Van, akinél hormonális. Konzultálj az orvosoddal.
Milyen a vércukrod?
30 hetes leszek hetfon.
Azthiszem 75,76 lehettem mikor terhes lettem, es most vagyok 93 kg. :(
160 grammos szénhidrát diéta, alacsony glikémiás indexű ételek, 5 felé osztva, minimális zsír ( zsír = sajt, szíros hús, tejföl, kolbász, tejszín, túl sok olajos mag).
Ez nagyon sok hízás 30 hetesen és nem is indultál kevésről.
6:
5ös vagyok. azért azt hozzáteszem, hogy én 78kgról indultam, 30 hetesen 91kg voltam, ennyi vagyok a 36. hétben is, sőt 92 is voltam. a baba az elmúlt 1 hónapban 1 kilót hízott, a súlyom mégis ugyanannyi, pedig vizesedek is. persze ehhez hozzátartozik az is, hogy ebben a melegben nekem nem igazán esik jól enni... összefutottam olyan ismerőssel, aki a terhesség előtt látott csak, ő megjegyezte, hogy semmit nem híztam, csak a pocakom nőtt. de ezzel így volt egy ismerősöm is tizenplusz kilóval. amit szinte a kórházban is hagyott. szóval nem feltétlenül nagyon sok a 17kg.
kérdező, a mérleg mutat sokat számodra, vagy nagyon látni is rajtad? én is elszörnyülködtem a 14kilón, de igazából minden ruhám jó (lenne, ha nem lenne a pocak 😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!