Hogyan lehetne megoldani hogy ne hizzak tobbet terhesseg alatt? Termeszetesen nem fogyokurazni szeretnek,csak pl megkoszonnem ha irnatok olyan eteleket amik nem hizlalnak annyira
Én pont úgy voltam mint a 8as válaszban leírtak.
A versenysúlyom mondjuk 63 kiló körül mozog de 72 voltam amikor terhes lettem, ami eloszlik, nem volt zavaró nekem. 94el mentem szülni úgy hogy az utolsó 1 hónapban semmit nem hiztam, a baba 3800g-al született, én 83al mentem haza a kórházból és 3 hónapos korára 72 voltam újra úgy hogy nem foglalkoztam különösebben a kajával.
Amikor terhes voltam sem néztem mit eszem, utána meg arra figyeltem hogy egyek rendesen hogy legyen tejem.
Végig a 40es méretű kismama ruhákat hordtam, 20 hetesen meg 41 hetesen is.
A védőnő mindig húzta a száját hogy sok lesz, én meg mondtam neki hogy nem tudom honnan jönnek a kilók, nem zabálok, nem eszem csokit reggelire, kb pont úgy eszem ahogy szoktam.
Úgyhogy ha te nem érzed magadon hogy extrán elszaladt veled a ló, ne stresszelj ezen, lehet víz, vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!