Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetne megoldani hogy...

Hogyan lehetne megoldani hogy ne hizzak tobbet terhesseg alatt? Termeszetesen nem fogyokurazni szeretnek,csak pl megkoszonnem ha irnatok olyan eteleket amik nem hizlalnak annyira

Figyelt kérdés
Mert egyaltalan nem erzem magam jol a borombe.

2022. júl. 2. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
persze, de azért is írtam, hogy nem feltétlenül kell megijednie a kérdezőnek sem, de nyilván nem derült ki a kérdésből, válaszából, hogy miket mennyit eszik stbstb. mindkèt verzió lehetséges, de benne van hogy ez csak utólag fog kiderülni, szülés után.
2022. júl. 2. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
kérdező és te jól érzed magad, látod a hízást? vagy csak maga a szám zavar, hogy ennyi?
2022. júl. 2. 21:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem eszek sokat egy nap. Az viszont igaz,hogy az nem erdekelt eddig,hogy miket eszem mert tenyleg megkivantam valamit es megettem
2022. júl. 2. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Én pont úgy voltam mint a 8as válaszban leírtak.

A versenysúlyom mondjuk 63 kiló körül mozog de 72 voltam amikor terhes lettem, ami eloszlik, nem volt zavaró nekem. 94el mentem szülni úgy hogy az utolsó 1 hónapban semmit nem hiztam, a baba 3800g-al született, én 83al mentem haza a kórházból és 3 hónapos korára 72 voltam újra úgy hogy nem foglalkoztam különösebben a kajával.

Amikor terhes voltam sem néztem mit eszem, utána meg arra figyeltem hogy egyek rendesen hogy legyen tejem.

Végig a 40es méretű kismama ruhákat hordtam, 20 hetesen meg 41 hetesen is.

A védőnő mindig húzta a száját hogy sok lesz, én meg mondtam neki hogy nem tudom honnan jönnek a kilók, nem zabálok, nem eszem csokit reggelire, kb pont úgy eszem ahogy szoktam.

Úgyhogy ha te nem érzed magadon hogy extrán elszaladt veled a ló, ne stresszelj ezen, lehet víz, vagy akármi.

2022. júl. 2. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Olvasgass kérdéseket arról, kire mennyi szaladt fel a terhesség alatt, van itt egy csomó ilyen. 20+ simán felmegy sokaknak. Én kifejezetten sovány voltam,+18 kg jött fel. Valóban sok víz is volt, mert megmaradt az ujjam nyoma, ha benyomtam a bőröm. Ezért fölösleges ételeket megvonni magadtól, én úgy voltam vele, hogy nem fogom különösebben sanyargatni magam, ha a babának is az a jó, ha finomnak érzem a kaját, nem pedig valami egészséges dolgot tolok be kínszenvedéssel. :)
2022. júl. 2. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem konzultálj dietetikussal, mert ha elkezdesz összevissza ezt-azt nem enni, abból nem valószínű, hogy valami jó fog kisülni. Például ha nem eszel kenyeret, tésztát, csak zöldségeket, de mondjuk krumplit se, akkor könnyen lehet, hogy még 160 g szénhidrátot se fogsz bevinni, ami nem a legjobb a babának. Szóval jobb lenne, ha hozzáértővel állítanátok össze egy étrendet. A gdm diétát követheted akkor is, ha nem vagy cukorbeteg.
2022. júl. 3. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!