Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van hatással a baba természeté...

Van hatással a baba természetére, hogy milyen lelkiállapotban volt az anyuka a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nekem a terhesség egy hullámvölgy volt, rengeteg idegeskedéssel, aggódással, tennivalóval (költözés, családi bajok, stb), és a hormonális változások is nagyon negatívan hatottak rám. Más végig boldog terhesség alatt, nekem állandóan olyan kedvem van, mint anno a menstruáció előtti napokban volt (levert, negatív, feszült, sosem igazán felszabadult), pedig szerencsére a külső tényezők kezdenek megoldódni. Most vagyok a 32. héten.

Szerintetek emiatt lehet nyűgösebb, félősebb, nehezebb természetű a babám?

2022. ápr. 4. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Nincs.
2022. ápr. 4. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Akkor az enyém egy ördögfajzat lenne. De még a babyblues sem hatott rá. Mosolygós, tündéri kislányom van.
2022. ápr. 4. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nincs. Mar a fogantataskor eldol.
2022. ápr. 4. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nincs.
2022. ápr. 4. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Elozo vagyok.

Terhes voltam mikor apukam halalos beteg lett ( szules utan nemsokkal meg is halt), a ferjem pedig megcsalt, szules utan nem sokkal el is valtunk.

A vilagon a legnyugodtabb fiam van.

2022. ápr. 4. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Én is gondolkodtam ezen ma. Igaz még csak a 2. trimeszter elején vagyok. Sajnos összejöttek a dolgok. Kiderült egy nagyon sokkoló és számomra fájdalmas dolog és pár napja alig érzem a lábam alatt a talajt. Igyekszem enni, pihenni, megnyugodni. De nincs étvágyam és levert vagyok. Remélem megoldódnak a dolgok és nálad is minden rendben lesz. Nem tudom lehet-e annak hatása, se szeretném hinni, hogy nem. Kitartás!
2022. ápr. 4. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Első gyereknél nyugodt, kiegyensúlyozott terhességem volt. Egy örökmozgó, eleven, akaratos, hisztis kislány most. A tesóval sokkal stresszesebb, néha depis terhesség volt. Ő egy nyugodt, jó természetű kisfiú. Úgyhogy én nem látok összefüggést.
2022. ápr. 4. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs :)
2022. ápr. 4. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!