Akik hónapokra eltudnak menni nyaralni általában mivel foglalkoznak?
Nem NER tagokra, milliárdosokra gondolok. Nyilván az átlagnál jobban élnek/ügyesebbek, ha megtudják így oldani az életüket, de pl. délkelet ázsiában simán ki tudsz jönni 1 hónapra 2-3000 euróból, teljes útiköltséggel.
Tehát feltételezem, hogy 1-1.5 millió ft-os havi bevételből kivitelezhető ez az életmód.
Focisták, politikusok, kurvák, tolvajok.
Valakit kihagytam?
esetleg szezonmunkások? 3-4 hónap osztrák szezon, majd elutazni a lóvét. Én ezen gondolkozok :D
1, tény, hogy kevesebből is kilehet, nagy része a repjegy ennek az összeg.
5, amúgy nagyon is igaza van :)
Én is ezt tervezem most csinálni. Nincs értelme úgy leélni az életet, hogy évi 1 hét szabit kapsz egyhuzamban, aztán dolgozzál heti 5 napot jó esetben egész életeden át, amíg eléred a nyugdíjkorhatárt, amit most terveznek felvinni 67 évre.
Természetesen ez csak úgy kivitelezhető, ha nincs senkid.
9, szerinted melyik melóhelyen adnak ki 2-3 hetet egyszerre?
Egy ázsiai úthoz pl. minimum 2 hét kell, amiből 2 nap az utazás.
Még 2 hét nászútra se akarják elengedni az átlagembert, ilyen fa.szág munkaszüneti napokat ne számold bele, amik hét közepére esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!