Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akik hónapokra eltudnak menni...

Akik hónapokra eltudnak menni nyaralni általában mivel foglalkoznak?

Figyelt kérdés

Nem NER tagokra, milliárdosokra gondolok. Nyilván az átlagnál jobban élnek/ügyesebbek, ha megtudják így oldani az életüket, de pl. délkelet ázsiában simán ki tudsz jönni 1 hónapra 2-3000 euróból, teljes útiköltséggel.

Tehát feltételezem, hogy 1-1.5 millió ft-os havi bevételből kivitelezhető ez az életmód.

tegnap 09:37
 1/10 anonim válasza:
63%
Kevesebből is, ha nincsenek nagy költségei, és félre tudja tenni a fizetésének jó részét. De sokan akik több hónapra kimennek home office-ban vannak, és elég egy laptop, és internet, hogy onnan is tudjanak dolgozni.
tegnap 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Általában olyan emberek tudnak elmenni nyaralni "így" akik vagy már alapból gazdagok, vagy a nyaralás közben dolgoznak. Online pszichológus, fordító, "Dizájner" stb
tegnap 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Focisták, politikusok, kurvák, tolvajok.

Valakit kihagytam?

tegnap 11:32
 4/10 A kérdező kommentje:

esetleg szezonmunkások? 3-4 hónap osztrák szezon, majd elutazni a lóvét. Én ezen gondolkozok :D

1, tény, hogy kevesebből is kilehet, nagy része a repjegy ennek az összeg.

tegnap 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Ismerek embert, az egyik barátom actually, azt csinálja, hogy kimegy *valahova* külföldre, dolgozik 2-3-4 hónaopot, majd elutazza a megkeresett pénzét, aztán repeat.
tegnap 11:57
 6/10 Kései Sirató ***** válasza:
A volt főnököm szokott minden nyáron másfél hónapig nyaralni a feleségével, de ők sátorral mentek kempingekbe, bejárták így egész Európát.
ma 11:34
 7/10 A kérdező kommentje:

5, amúgy nagyon is igaza van :)

Én is ezt tervezem most csinálni. Nincs értelme úgy leélni az életet, hogy évi 1 hét szabit kapsz egyhuzamban, aztán dolgozzál heti 5 napot jó esetben egész életeden át, amíg eléred a nyugdíjkorhatárt, amit most terveznek felvinni 67 évre.

Természetesen ez csak úgy kivitelezhető, ha nincs senkid.

ma 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, kvázi én is ezt csinálom már, vagy legalábbis nemrég kezdtem el. A fiatalságomat nem akarom dolgozva leélni. Inkább leszek nincstelen és boldog, mintsem pénzes, de nem élhetem úgy az életem ahogy szeretném.
ma 14:41
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
Évi 25 nap jár mindenhol, ha alkalmazott vagy, honnan jött neked ez az egy hét, kérdező?
ma 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:

9, szerinted melyik melóhelyen adnak ki 2-3 hetet egyszerre?

Egy ázsiai úthoz pl. minimum 2 hét kell, amiből 2 nap az utazás.

Még 2 hét nászútra se akarják elengedni az átlagembert, ilyen fa.szág munkaszüneti napokat ne számold bele, amik hét közepére esnek.

ma 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!