Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mivel szoktatok foglalkozni...

Mivel szoktatok foglalkozni utazás közben?

Figyelt kérdés

Május végén az évfolyammal megyünk egy egy hetes kirándulásra. Kb. 15 órát fogunk utazni oda és vissza is, de közben meg fogunk állni várostnézni.

Légyszi írjátok le, hogy ti mit szoktatok ilyen hosszú utakon csinálni!

Köszönöm szépen mindekinek!

2022. ápr. 11. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Nezem a tajat, beszelgetek, zenet hallgatok....

Netezni csak annyit h csekkolom az emailt, vagy megnezek vmi infót a latnivalókról, ha meg előtte nem tettem volna meg.7

2022. ápr. 11. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! :)

Még jöhetnek!

2022. ápr. 11. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Zenét hallgatok, filmet nézek, PSP, zenét szerkesztek,videót vágok,programozok stb.
2022. ápr. 11. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most én hiába írom le, hogy a mi időnkben (ultra öreg 38 éves vagyok) ilyenkor együtt hülyült a társaság, dumáltunk, időnként zenét hallgattunk vagy aludtunk. Ennek ma semmi jelentősége, hiszen úgyis mindenki ugyanazt fogja csinálni, amit egyébként is a nap min. 16 órájában: a mobilját fogja nyomkodni.
2022. ápr. 11. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:

#4: Ezzel teljesen egyet értek, köszönöm, hogy leírtad. Igazából én nem szerettem volna a telefont nyomkodni az egész út folyamám, ezért írtam ki ezt a kérdést, hogy mi mással lehetne még esetleg foglalkozni. És szerintem, a társaságot ismerve lesz hülyülés, dumálás is bőven.

#3: Köszönöm a válaszodat!

2022. ápr. 11. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé szerezöképes vagyok, így mindíg tudtam közös játékot hírdetni hosszabb buszozás ideje alatt.
2022. ápr. 12. 10:39
 7/7 anonim válasza:
Mi activityztünk, zenét hallgattunk/ énekeltünk. Mostmár a YouTube prémiumnak köszönhetően net nélkül is lehet videókat nézni (ha előtte letöltöd).
2022. ápr. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!