Januárban milyen az időjárás Egyiptomban? Mindenhol azt olvasom hogy nem jó az idő es hideg a tenger. Az utazasi irodaban határozottan állitják akik ezzel foglalkoznak régóta, hogy jó az idő es a tenger sem hideg.
"January and February are the coldest months of the year when the maximum temperature in Hurghada is about 23°C and the water temperature can be as low as 18°C."
Kinek mi.
Én január végén voltam Hurghadán, nagyon jó idő volt, este néha egy felső elfért.
Ami kicsit problémát okozott nekünk, az a nagy szél volt. Én a tengerbe is bele tudtam menni, voltak benne sokan.
Mi januar elejen tudnank menni. Arra is vonatkozhat amit irtatok?
A jauar vége ahogy a 3 as valaszolo irta?
Én régebben csakis télen jártam a VÖrös-tengerhez, és igen, jó hotelekben fürödtem szálltam meg, valamint barnán jöttem haza és fürödtem a tengerben.
Már csak azt nem értem, miért nem magad szervezed meg azt a nyomorult utat? Miért nem veszel egy szottyadt repülőjegyet és foglalod te tenmagad a szállást? Fele anyi lenne.
(persze titkon tudom a választ, még egy alapvető guglis keresést sem tudtál megcsinálni... pedig hidd el, ez a jövő. Az értelmes, kiművelt emberfő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!