Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért raknak ki az emberek...

Miért raknak ki az emberek utazós képeket? Én is szoktam nyaralni, de valahogy nincs rá késztetésem, hogy másoknak mutogassam ezt. Nálam ez magánügy.

Figyelt kérdés

nov. 2. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem bosszantani az irigy ismerősöket.
nov. 3. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Van, aki semmi mást nem tud felmutatni, mint hogy eljut bizonyos helyekre."

Ez a "semmi más" azért elég ritka lehet, mivel jobb helyekre nem az szokott eljutni, akinek filléres gondjai vannak minden hó végén... Tudom, hogy manapság divat kezd lenni személyi kölcsönből nyaralgatni, de azért még bőven nem ez az általános, tehát aki nyaral, annak nyilván van egy normális munkája, van hol laknia stb., és főleg van kivel utazgatnia. Ez azért nem semmi 🙂

nov. 3. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Szokott rá igény lenni, gyakorlatilag ismerősi kérésre indítottam blogot. Viszont Kirgizisztánról meg Gambiáról posztolok, nem Riminiről.
nov. 4. 04:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utazós és természetfotós képeket szeretik nézik az emberek leginkább, főleg 30 év felett.
nov. 12. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!