A hit az magánügy, azt jelenti, hogy még karácsonykor, és húsvétkor sem szabad térítenem? : ( mit jelent világi értelemmel?
Figyelt kérdés
Akkor nem szabad keresztény műsort előadnom, mint például az első karácsony?aug. 30. 13:40
2/41 A kérdező kommentje:
Miért nem? Jézus Krisztus parancsolta meg.
aug. 30. 14:04
3/41 anonim válasza:
Büntetni kellene a térítést, hisz zaklatás.
4/41 anonim válasza:
A hitedet éld meg hívő társaiddal, ne másokat zaklass vele. Te se örülnél, ha rád történ az ajtót egy muszlim és rád erőltetné az iszlámot.
5/41 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
Akkor a kedvenc zenémet sem fogom hirdetni.
Ismered a System of a down-ot? Nem? Akkor hallgass bele, nagyon jó zene! Főleg a Sugar. Hallgas bele most.
aug. 30. 14:10
6/41 anonim válasza:
Ismerem, nem az én stílusom. Hallgass bele a Blackbriar vagy a SKÁLD zenéibe. Most azonnal.
7/41 A kérdező kommentje:
Ez vicces volt, de nem érdekel, nem az én stílusom :D
aug. 30. 14:15
8/41 anonim válasza:
Sebaj, veled ellentétben engem nem zavarnak eltérő vélemények és nem erőltetném rá másra az én dolgaimat. ;)
9/41 Potyondi Gergely válasza:
A hit nem magánügy. Minél több embert meg kell menteni a pokoltól.
Márk16,15
És monda nekik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangéliumot minden teremtésnek.
10/41 A kérdező kommentje:
8-as, akkor miért írod fel a pólódra a kedvenc zenekarodat? Nem illik a más torkába lenyomni a zenekarokat!
aug. 30. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!