A hit az magánügy, azt jelenti, hogy még karácsonykor, és húsvétkor sem szabad térítenem? : ( mit jelent világi értelemmel?
Nem teljesen értem. Ha keresők akkor biztos hisznek valamilyen szinten. Vagyis ha azt vesszük akkor a hit is tágabb fogalom. Nem annyi hogy hiszek Istenben és annyi..
Hanem bizalom és ragaszkodás is egyben. Ha erre gondolsz akkor én is ilyen voltam.Mikor Isten megmutatta nekem hogy Ő létezik,és lát engem,hall engem,mindent tud rólam,és segít is nekem (ezek a bizonyítékok amit írtál), akkor kerültem közelebb hozzá és akkor kezdett el erősödni a hitem. Akkor kezdte el felépíteni a bizalmamat felé.
alapveto illem lenne nem a vendegfogadoval elvarasokat tamasztani
azoknak akik becsengetnek hazakhoz
hanem egyszeruen ha nem az az elso hogy "(Isten hozott) kerulj beljebb."
akkor tovabb menni egybol
rengeteg ilyen lehet aki szivesen beenged otthonaba idegeneket (valalva azt hogy lehet nem is igazi hivok hanem csalok, rablok csak es felmerik terepet)
mig aki nem joszivel fogad ott nem kell teblabolni es gyozkodni
ez az oromhir vivojenek (hozzojanak) a feladata
nem az ottlakonak kell gyozkodnie azt aki odajott hogy nem latja szivesen
Számukra nincsen Jehova. Te hogyan reagálnál ha azt mondanánk, hogy
" Kálvinista Pista "?
Magánügy, vagy sem, nem érdekes.
Ha viszont ellent mond az ünnep szellemiségével, akkor FANATIKUS BUNKÓSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!