Magyarországon miért csak személyeskedésről meg mások magánügyeiről szól a politika a közügyek helyett?
Figyelt kérdés
Tökre örülnék, ha téma lenne az adórendszer, a vállalkozásokat sújtó terhek, az igazságtalan jogszabályok. Ezekről miért nem esik szó?
Szégyen ez a nép
szept. 25. 11:04
2/10 anonim válasza:
Erre van igény, sajnos human development index-ben, azaz emberi fejlettségi indexben is Európa és a fejlett világ legalja vagyunk.
3/10 anonim válasza:
Így van, cirkusz meg kenyér kell a népnek, alias gyűlölködés meg olcsó farhát.
4/10 anonim válasza:
1, kell a francnak, nekem egy ennél élhetőbb ország kellene, nem cirkusz.
Egyébként, az a gond ezzel, hogy az egy dolog, hogy a vezető politikus a problémák bagatelizálására használják, de, közben meg az emberek is arra vevők, hogy a megoldás helyett, gumicsontokon rágódjanak.
6/10 anonim válasza:
Mert Fidesz. Idáig züllesztették az országot.
7/10 anonim válasza:
#4 Ugyanazt mondod, amit én irtam, máskepp fogalmazva. #1 voltam
8/10 anonim válasza:
Az ellenzék is ezt csinálja , nemcsak a Fidesz.
9/10 Dr. Pócsfai Ödön válasza:
4#
Szerinted TáncosGyurcsány, a pápai bohóc a megoldás?
10/10 Senior Séf válasza:
Dicső vezérünk vezette ezt be 1998-ban. Addig a politikusok tisztelettel beszéltek egymással,még ha eltérő véleményen voltak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!