2026-ban Magyarország élére Magyar Pétert?
Figyelt kérdés
tegnap 10:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
2/28 anonim válasza:
Sok lehetőségünk nincsen, ez az egy ami ma elfogadható és reális is
3/28 anonim válasza:
Attól mentsen meg a jóisten minden magyar embert.
4/28 anonim válasza:
2, már akinek!
Nekem jelen pillanatban 4 elfogadhatatlan miniszterelnökjelölt kellene választani!
Nem mindenki felejti el, hogy ő is annak a rendszernek a része volt, amit le kellene váltani.
5/28 anonim válasza:
Bármit, csak azt ne ami most van. Más értelmes választási lehetőség nincs, legalább ez van.
6/28 anonim válasza:
5, az a baj, hogy szerintem vagyunk egy páran, akik szerint az a lehetőség, ami most adott lenne, a biztositékok hiányában, jelen rendelkezésre álló információk alapján, szóval akik szerint, ugyanaz a rendszer maradna, csak kapitánycserével.
Nem mindenki akar egy újabb egypártrendszert, koalició nélkül.
7/28 anonim válasza:
Én örülnék, ha Orbán Viktor maradna.
Nyugodtan pontozzatok le, legalább leírtam őszintén a véleményem, ami nem egyezik az itteniek többségével.
8/28 anonim válasza:
#6 Valóban nem, de más értelmes lehetőség nincs. A népnek elege van a korrupcióból és a nepotiumusból. Az is biztosan teljesen normális, hogy a korrupció ellen felállított hivatal vezetőjét épp a rendőrök meg az ügyészség keresgetik, mert ő is akart magának a jóból egy kicsit. Azt pedig vedd észre, hogy ezt te meg én fizetjük meg, gondolom te is dolgozol és adózol a jövedelmed után, és utána is adózol, amikor bármilyen terméket veszel. Aztán ha lehet, akkor az iskolába vigyél A4-es papírt, mert arra nincs keret. Ja, és ha kórházba kerülsz, akkor wc-papír legyen nálad, lehetőleg valaki vigyen be neked rendes ennivalót, mert amit ott kapsz, az moslék. És ezt megunták az emberek, teljesen érthető módon.
9/28 anonim válasza:
Visszatérve a kórházakra, végülis megoldották a problémát: ha nem eszel wc-papír sem kell.😂
10/28 anonim válasza:
"A népnek elege van a korrupcióból és a nepotiumusból."
Akkor miért van Fidesz-kétharmad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!