Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon minden...

Ha Magyarországon minden rendben van, akkor Magyar Pétert miért nem akarják beengedni a gyermekotthonokba?

Figyelt kérdés
tegnap 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Feltehetően azért, mert nincs minden rendben, és félnek, hogy még nagyobb hátrányba kerülnek.

Ha minden rendben lenne, akkor azt épp Magyar ellen tudnák fordítani, hogy "nézzék meg, alaptalanul vádaskodik, minden rendben".

Kb. ugyanazt csinálja a Fidesz, mint én kamaszként, amikor nem nyitottam ajtót az egyik családtagnak, mert szét volt verve a lakás, és nem akartam, hogy meglássa.

tegnap 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Miért a miskolciba nem engedték be?

Aztán hisztizett és fenyegetőzött mert nem ott mehetett ki ahol éppen urasága parancsolta. Gondolom nem volt meg hirtelenjében a kulcs...

tegnap 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert megint csak félremagyarázna mindenki.
tegnap 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

"Ha Magyarországon minden rendben van"

Tudnál nekem olyan országot mutatni ahol minden rendben van? Főleg ilyen szociális intézményeknél ahol többnyire olyan emberek vannak bent akik valami miatt maguktól nem igazán tudtak boldogulni.

Magyaroroszágon sincs minden rendben csak épp az, hogy mutatsz egy lerobbant fürdőszobát az nem mond el semmit se arról, hogy milyen most a helyzet és, hogy az épp milyen irányba változik. Ez csak a hőbörgésre jó és MP-nek kb. csak ennyi is a szándéka ezzel, hogy politikai tőkét kovácsoljon belőle.

Te mondjuk mit gondolsz, az ilyen hergelésnek mi értelme van? Ettől mi fog pozitív irányba változni?

tegnap 22:44
 5/6 SzocdemOliver ***** válasza:

Magyar Péter csak politikai haszonszerzésre használja fel mások szenvedését. Szakmailag nulla, a pártjának nincsen megvalósítható programja, a Fővárosi Közgyűlésben láthattuk, hogy mennyire tájékozottak, amikor egy olyan ember kirúgását kérték, aki több mint 1 éve nem dolgozott az Állatkertben főigazgató-helyettesként.

[link]

Ellenzéki szavazóként mondom azt hogy Magyar Péter megérdemelte, hogy nem engedték be!

tegnap 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én se engedném be. Segíteni nem segít, pampogni meg ne is jöjjön.
tegnap 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!