Tényleg minden rendben van az egészségügyben?
Önmagában nézve ilyen tragédia a legjobban megszervezett egészségügyben is előfordulhatna, tekintve, hogy azt is emberek működtetnék.
Az egészségügybeni problémák nem itt kezdődnek, hanem ott, hogy hónapokat/féléveket/éveket kell várni egy sürgős vizsgálatra vagy műtétre TB alapon.
Friss példa: szeptember közepén édesanyámnak "enyhe" stroke-ja volt, sürgősségin csináltak neki CT-t, amiből nem derült ki, hogy pontosan mi baja van. Azt mondták neki, hogy intézzen magának MR-t, amire februárra kapott időpontot, azt is úgy, hogy kb. az 5. helyen adtak, mert a többiben még ekkorra sem tudtak időpontot mondani. Bezzeg magánban 1 hét alatt tudták fogadni, csak ilyenkor is felmerül a kérdés, hogy mi a francnak vonnak le a fizetéséből súlyos tízezreket havonta, ha nem kap időben kezelést, ha problémája van? Pedig anyukám nem az az orvoshoz rohangálós típus, maximum gyógyszert írattat a háziorvossal a refluxára.
Én meg azt mondom hogy egy embernek sem lenne szabad meghalni ha a mentőknél lenne elég autó és személyzet, valamint a rendszer rendesen működne de a rendszert is átalakította ez a fideszes banda azt ígérve hogy jobb lesz de amióta az új rendszer működik az ilyen hírek egyre másra érkeznek.
Ma egy idegen hal meg holnap meg a te anyád azután meg az én anyám.
Ez a kormány(orbán) mocskos módon elhanyagolja az egészségügyet aminek következtében emberek halnak meg most már rendszeresen, ez már ilyen csauseszku ország lett ahol az emberi életnek nincs értéke?
Ennek a kormánynak buknia kell mert már a saját népe ellenségévé vált, ezek már gyilkosok lettek a Magyar emberek gyilkosai.
"A Belügyminisztérium szerint mindenkit el tud látni az állami egészségügy, csak az ellátás időpontja kérdéses"
A beteg hibája, türelmetlenül túl gyorsan meghalt.
Miért? Az normális, hogy adott területen végzett orvos félrekezel, jobban lebetegít annál, mint amilyen állapotban felkeresed?!
Bagatell dologgal mentem orvoshoz- mint utólag kiderült- és szétcseszte a szuper" kis gyógyszereivel a normális szervműködésemet.
Máig praktizál.
És ismerősi körben nem egy ugyanilyen eset van, amiről már hallottam.
Klassz, hogy ezt azért jól kifizeti az állam, mert rohadtul nem érdemlik meg!
Az orvosoknak kellene bevezetni a minőségi munkabérezést, nem a tanárokat csesztetni. Kicsit" nagyobb kárt okozhatnak, sőt halálos véget is érhet a kontárkodásuk, hanyagságuk!
Úgy gondolom nem eszköz, vagy feltételhiány van.
Emberi hanyagság, nemtörődömség, dilettantizmus van!
Tisztelet a sajnos csak kevés kivételnek!
Ez utóbbiaknak adnám az emelt bérezést.
Aki beteg, és tapasztalt ebben, az tudja csak igazán, milyen hozzáállás van. Gáz, hogy ezt hagyja a kormány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!