Az miért van Magyarországon, hogy nem egy egykori ellenzéki képvieslő megcsinálta már azt, amit most Magyar Pétert, hogy bement állami közintézményekbe, bemutatni azoknak a működését és az semmiféle reakciót sem váltott ki a magyar emberekből?
Határozott erőszakos, nárcisztikus,az orbáni retorikát alkalmazza.
Csak fiatalabb frissebb
Nem csinalták meg ugyanezt eddig az ellenzéki képviselők.
Ráadásul ő a NER-ből jött
Nem vádolható azzal sem,hogy Gyurcsány embere
Nem tudom, milyen nézőpontból értelmezed, de ha például úgy tekintjük, mekkora ellenszenves veszekedést lenyomott a Nárcisztikus Közszereplő a kapuban, azért ezen tényleg elgondolkodhatnak az emberek, hogy ilyenre egy országot bízni?
Lejáratta magát szerintem, illetve csak bemutatkozott még jobban.
6. Magyar Péter nem jobb, csak betömött egy piaci rést.
Van egy negatív szavazóréteg, akiket mintha leginkább a kormányellenes gyűlölködés, a rosszindulat vezérelne, gyakran egyébként konteós hajlamúak is, azaz vannak problémáik a valóság érzékelésével.
Akik kínjukban eddig is csak jobb híján szavaztak a már leszerepelt, unalmas ellenzékre.
Nekik kapóra jött a Nárcisztikus, pláne a rokonlelkeknek, akik maguk is hasonlóan gondolkodnak mentális szempontból.
Vannak ugyanakkor sokan naivak, tapasztalatlanok is, fiatalok, akik nem látják, hogy milyen emberrel állnak szemben.
---------------
7. Neki ez csak kampányfogás, ezt a témát próbálja most meglovagolni. De szerintem a kormánypárti szavazókat ilyen módszerrel nem tudja átállítani. Nem azért, mintha érzéketlenek lennének, csak átlátják, hogy miről szól ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!