Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van Magyarországon,...

Az miért van Magyarországon, hogy nem egy egykori ellenzéki képvieslő megcsinálta már azt, amit most Magyar Pétert, hogy bement állami közintézményekbe, bemutatni azoknak a működését és az semmiféle reakciót sem váltott ki a magyar emberekből?

Figyelt kérdés
Mitől más, hogy most Magyar Péter mondja csontra ugyanazt, amit korábban, már jópáran?

dec. 3. 12:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%

Határozott erőszakos, nárcisztikus,az orbáni retorikát alkalmazza.

Csak fiatalabb frissebb

Nem csinalták meg ugyanezt eddig az ellenzéki képviselők.

Ráadásul ő a NER-ből jött

Nem vádolható azzal sem,hogy Gyurcsány embere

dec. 3. 12:30
 2/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nem tudom, milyen nézőpontból értelmezed, de ha például úgy tekintjük, mekkora ellenszenves veszekedést lenyomott a Nárcisztikus Közszereplő a kapuban, azért ezen tényleg elgondolkodhatnak az emberek, hogy ilyenre egy országot bízni?

Lejáratta magát szerintem, illetve csak bemutatkozott még jobban.

dec. 3. 12:31
 3/26 A kérdező kommentje:
De, csontra ugyanezt megcsinálta már a fél DK, Hadházy Ákos, Juhász Péter, Szél Bernadett, Szabó Timea, pontosan, ugyanezt megcsinálták.
dec. 3. 12:32
 4/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Jól felsoroltad, ezek sem vitték sokra, ellenszenves alakok, trollok.
dec. 3. 12:34
 5/26 A kérdező kommentje:
Én a Magyarországon eluralkodó elmebaj nézőpontjából próbálom ezt értelmezni, ami szerint, egy olyan figurának akarják az emberek az országot odaadni -de nem fog sikerülni, mert a diktatúra nem engedi-, aki maga is a rendszer részeként végignézte azt, ahogy az ellenzéki képviselőket kidobják a TV székházból, vagy végignézte az ellenzéki képviselők elleni lejáratásokat. Azt, hogy a Juhász Péter álltal feltártakból nem lett semmi, az ország addigi legnagyobb korrupciós ügyét elfedő netadós balhéből és tüntetésből sem lett semmi, az oktatás, az egészségügy lerohasztásából és folyamatos tüntetéseiből sem lett semmi, ezeket, mind végignézte szó nélkül Magyar Péter és nem tett semmit!
dec. 3. 12:35
 6/26 A kérdező kommentje:
Az a Magyar Péter, aki végignézte és támogatta a mai rendszer kiépitését, miért jobb ezeknél az ellenszenves alakoknál és trolloknál, aki csontra ugyanazt mondja, mint ezek az ellenszenves trollok?
dec. 3. 12:36
 7/26 anonim ***** válasza:
Szervizmérnök úr, lehet lovagolni Magyar viselkedésén. De nem sokkal nagyobb probléma a gyermekotthonok borzalmas állapota, hogy a gyerekvédelem egy nagy nulla Magyarországon? A kegyelmi ügyről nem beszélve. És hogy egy európai parlamenti képviselőt nem engednek be állami intézménybe. Ez SZÉGYEN! Ez 2024 Magyarországa...
dec. 3. 12:41
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter helyében én az Európai Bírósághoz fordulnék, mert ahogy vele bántak, az kimeríti a személyi szabadság és mozgásszabadság korlátozását.
dec. 3. 12:44
 9/26 A kérdező kommentje:
Igen, szégyen, de én ugyanúgy szégyennek éreztem, amikor, a korábbi ellenzéki képviselők próbálták ezt feltárni és akkor semmi sem történt!
dec. 3. 12:46
 10/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

6. Magyar Péter nem jobb, csak betömött egy piaci rést.

Van egy negatív szavazóréteg, akiket mintha leginkább a kormányellenes gyűlölködés, a rosszindulat vezérelne, gyakran egyébként konteós hajlamúak is, azaz vannak problémáik a valóság érzékelésével.

Akik kínjukban eddig is csak jobb híján szavaztak a már leszerepelt, unalmas ellenzékre.

Nekik kapóra jött a Nárcisztikus, pláne a rokonlelkeknek, akik maguk is hasonlóan gondolkodnak mentális szempontból.

Vannak ugyanakkor sokan naivak, tapasztalatlanok is, fiatalok, akik nem látják, hogy milyen emberrel állnak szemben.

---------------

7. Neki ez csak kampányfogás, ezt a témát próbálja most meglovagolni. De szerintem a kormánypárti szavazókat ilyen módszerrel nem tudja átállítani. Nem azért, mintha érzéketlenek lennének, csak átlátják, hogy miről szól ez.

dec. 3. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!