Az miért van Magyarországon, hogy nem egy egykori ellenzéki képvieslő megcsinálta már azt, amit most Magyar Pétert, hogy bement állami közintézményekbe, bemutatni azoknak a működését és az semmiféle reakciót sem váltott ki a magyar emberekből?
Jöhetne az eddigiek után egy valóságos angyal is, őt is igyekezne tönkre tenni ez a trollokból álló kormány, amely az inkompetenciáját verbális verőemberekkel igyekszik kompenzálni.
De Magyar Péter nem angyal, hanem egy pontosan olyan ellenzéki vezető, amilyet ez a kormány és annak főnöke érdemel ellenpólusként.
"Magyar Péter nem ellenzéki vezető! 1 éve, még a nevét sem ismerte senki!"
Kit érdekel, mi volt egy éve?
Jelenleg MP az ellenzék vezetője, második a Mi Hazánk, a többi párt pedig szóra sem érdemes.
Engem érdekel. Nekem nincs szelektiv memóriám és nem felejtek el mindent egy pillanat alatt.
Sajnos engem érdekel.
11. Így van, ha valaki 444.hazudok forrásból tájékozódik, az ország már össze van dőlve. Valósággal törődni nem kell.
A Nárcisztikus nem csak asszisztált a Fideszben és zsebét tömte, neki állítólag az volt a problémája, hogy nem jutott szerinte őt megillető politikai szerephez.
Érted: ha kiemeltebb tisztségeket bíznak rá, akkor ma Fidesz szószóló lenne?
De a Fideszben látták szerintem az alkalmatlanságát, inogni kezdett a lába alatt a talaj, vesztenivalója nem volt, így ilyen irányba lépett.
Nem szimpatikus, de ez van.
Én nem a 444-ből tájékozódom, hanem mondjuk végigautózom az országon és látom, milyen állapotok, utak, üres faluk vannak országszerte.
Hogy anyámnak 1 évre előre adnak mamográfiára időpontot és, ha nem tud megjelenni, bukja az adott évet. Hogy apám onnan, hogy nőtt valami a szemére és, hogy levették, 1,5 telt el.
Hog a teljes generációm külföldön van! Hogy reggelente látom, hogy bedugul a határ kifelé Ausztriába és, hogy akkora az államadóságunk, ami már akkor is gond lett volna, ha Gyurcsány.
Nekem nem kell a 444, hogy ezt megállapitsam, elég kimennei az utcára és látom.
"1 éve, még a nevét sem ismerte senki!"
Így van, ám azóta nemhogy mindenki ismeri, de a legnagyobb pártot építette fel.
"Nem akart ő távozni a Fideszből, inkább rugdosták kifelé."
Épp azzal került a köztudatba még februárban, hogy kilépett a 3 állami állásából. Még a felmondását is bemutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!