Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van Magyarországon,...

Az miért van Magyarországon, hogy nem egy egykori ellenzéki képvieslő megcsinálta már azt, amit most Magyar Pétert, hogy bement állami közintézményekbe, bemutatni azoknak a működését és az semmiféle reakciót sem váltott ki a magyar emberekből?

Figyelt kérdés
Mitől más, hogy most Magyar Péter mondja csontra ugyanazt, amit korábban, már jópáran?

dec. 3. 12:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen, csak az ország meg teljesen összedőlt és ez az ember, meg végignézte.
dec. 3. 12:49
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Jöhetne az eddigiek után egy valóságos angyal is, őt is igyekezne tönkre tenni ez a trollokból álló kormány, amely az inkompetenciáját verbális verőemberekkel igyekszik kompenzálni.

De Magyar Péter nem angyal, hanem egy pontosan olyan ellenzéki vezető, amilyet ez a kormány és annak főnöke érdemel ellenpólusként.

dec. 3. 12:51
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szervizmérnök úr azt mondja, Magyar Péter nárcisztikus.. Na most ez esetben a kígyó a saját farkába harap, ugyanis a Fidesz, vagyis a NER nevelte ki Magyar Pétert, kormányközeli cégnél dolgozott. Csak megundorodott a korrupciótól, a lopástól és attól a mérhetetlen nagy arroganciától, amit a Fidesz képvisel. Úgyhogy sakk-matt, kedves Szervizmérnök úr.
dec. 3. 12:53
 14/26 A kérdező kommentje:
Magyar Péter nem ellenzéki vezető! 1 éve, még a nevét sem ismerte senki!
dec. 3. 12:55
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

"Magyar Péter nem ellenzéki vezető! 1 éve, még a nevét sem ismerte senki!"

Kit érdekel, mi volt egy éve?

Jelenleg MP az ellenzék vezetője, második a Mi Hazánk, a többi párt pedig szóra sem érdemes.

dec. 3. 12:57
 16/26 A kérdező kommentje:

Engem érdekel. Nekem nincs szelektiv memóriám és nem felejtek el mindent egy pillanat alatt.

Sajnos engem érdekel.

dec. 3. 13:00
 17/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

11. Így van, ha valaki 444.hazudok forrásból tájékozódik, az ország már össze van dőlve. Valósággal törődni nem kell.

A Nárcisztikus nem csak asszisztált a Fideszben és zsebét tömte, neki állítólag az volt a problémája, hogy nem jutott szerinte őt megillető politikai szerephez.

Érted: ha kiemeltebb tisztségeket bíznak rá, akkor ma Fidesz szószóló lenne?

De a Fideszben látták szerintem az alkalmatlanságát, inogni kezdett a lába alatt a talaj, vesztenivalója nem volt, így ilyen irányba lépett.

Nem szimpatikus, de ez van.

dec. 3. 13:00
 18/26 A kérdező kommentje:

Én nem a 444-ből tájékozódom, hanem mondjuk végigautózom az országon és látom, milyen állapotok, utak, üres faluk vannak országszerte.

Hogy anyámnak 1 évre előre adnak mamográfiára időpontot és, ha nem tud megjelenni, bukja az adott évet. Hogy apám onnan, hogy nőtt valami a szemére és, hogy levették, 1,5 telt el.

Hog a teljes generációm külföldön van! Hogy reggelente látom, hogy bedugul a határ kifelé Ausztriába és, hogy akkora az államadóságunk, ami már akkor is gond lett volna, ha Gyurcsány.

Nekem nem kell a 444, hogy ezt megállapitsam, elég kimennei az utcára és látom.

dec. 3. 13:04
 19/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
22%
13. Nektek ezt a népmesét adták be, elég kínos. Nem akart ő távozni a Fideszből, inkább rugdosták kifelé.
dec. 3. 13:04
 20/26 anonim ***** válasza:
65%

"1 éve, még a nevét sem ismerte senki!"

Így van, ám azóta nemhogy mindenki ismeri, de a legnagyobb pártot építette fel.

"Nem akart ő távozni a Fideszből, inkább rugdosták kifelé."

Épp azzal került a köztudatba még februárban, hogy kilépett a 3 állami állásából. Még a felmondását is bemutatta.

dec. 3. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!