Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megszűnik a megafon bohar...

Ha megszűnik a megafon bohar munkanélküli lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon egy jellemtelen, igazi suttyónqk tűnő ember aki nyomatja a propagandát....

tegnap 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Bizony. Mehet közmunkásnak vagy hasonlónak.
tegnap 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Majd a Keletinél sikálhatja a retyókat éhbérért.
tegnap 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Szinte teljesen kizárt.
tegnap 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Én önkéntes munkára kötelezném, de semmi más dolga nem lenne, mint naponta 4x minden egyes nap, minden hirt újra elmondani, ami mellett korábban kiállt, hogy ez hazugság volt, hazudtam. És újra és újra elmondani, hogy hazudtam.
tegnap 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Akkor majd megtanulja, hogy milyen az élet, Bayer professzorral együtt. Sz*rt okádani úgy tudom minden magyar ember tud, így kivételesnek sem nevezhető a tudásuk, de a beképzeltségük annál inkább. Nem lesz puha az érkezés a valóság talajára.😂
tegnap 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Látom, nagyon fáj nektek Bohár és a többi megafonos működése.

bezzeg a ti véleményvezéreitek nyugodtan zsebre tehetik az amerikai nagykövetségtől kapott külföldi pénzeket, a soros alapítványok pénzeit meg a soha be se vallott külföldi pénzeket, azok akkor is függetlenobjektívek lesznek számotokra, miközben parancsszóra szinte szó szerint nyomják ugyanazt a propagandát az arcotokra.

Szánalmasok vagytok. De szórakoztató a vergődésetek és a hisztitek. Imádom a balliberális könnyeket.

tegnap 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
#6 Az már a saját intelligenciádra vall, ha benyaltad a propagandát. És tudod az a különbség, hogy amit a magyar adófizetők pénzéből csinálnak, az felháborító és nevetséges.
tegnap 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#7 Te benyaltad azt a propagandát amit most ismételgetsz. veled szemben én a magam életét látom és a valóságot. Amit te meg tagadsz.
tegnap 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
#8 Te tényleg ennyire hülye vagy? Én tudod bejárok dolgozni, és a fizetésemből önkényesen 1/3 megy adó címszóval az állam bácsinak. De ha nekem van szükségem segítségre az állam részéről, akkor dögöljek meg. Ez a primitivizmus netovábbja. Én nem nyaltam be semmit, de örülnék, ha nem nekem kéne tanítanom a saját gyerekemet a közoktatás helyett, ahogyan annak is, ha nem taposná ki az állam a sz*rt is az egyszerű, dolgozó emberekből. Hovatovább nem áll szándékomban általános orvossá továbbképezni magam, de előbb-utóbb arra is szükség lesz.
tegnap 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!