Ha betegség miatt elutasítok egy állást akkor megszűnik a segély?
Problémák:
Letelt a 365 napom és most fogok elsőnek segélyt kapni. Nehezet emelni nem tudok, gyakran nehezen kapok levegőt, 1 vesém van, volt már egy kisebb műtétem, és 4 éve vizsgálnak egy olyan betegséggel, amivel fázom, levert vagyok és piszok rossz a közérzetem, a hajszárító melegét fújom magamra, mert anélkül nem vagyok jól, és még nyáron is.
Ezt hogy mondjam el?
Ha ELUTASÍTOK egy állást, de csak ezek miatt akkor megszűnik a segély?
Most a katonaságtól jött valami,és meg kell jelenjek, nem tudom milyen munkakör, és nem is tudom, hogy kezdjek bele.
Segítségért hálás lennék. köszönöm.
Szia,
Menj el a papírral, amit ki kell tölteni, hogy megjelentél. Aki felvételiztet mond el a problémáidat. Majd rá fogja írni a papírra, hogy egyéb oknál kifolyólag nem kerültél kiválasztásra.
Nem kell elutasítanod azt az állást. Orvosi alkalmassági vizsgálattal kezdik, és 100% hogy kiszuperálnak.
Vidd el azért az orvosi leleteidet magaddal.
Köszönöm szépen,kedvesek vagytok! :)
Egy veséről van papír, nehéz légzést tudom igazolni, de ezzel a rossz levert közérzettel, amitől szenvedek, és a meleget fújom magamra, mert csak akkor jobb, itt 4 éve mindenki mást mond, sok papír van. Nem találtak semmit,nem tudják mitől van, de van ezer papír, talán egy doki jutott valamire, de elviszem mindet.
Nem tudom a katonaságnál milyen munkakör, meglátjuk, a segítségeket meg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!