Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért raknak ki az emberek...

Miért raknak ki az emberek utazós képeket? Én is szoktam nyaralni, de valahogy nincs rá késztetésem, hogy másoknak mutogassam ezt. Nálam ez magánügy.

Figyelt kérdés

nov. 2. 18:23
1 2
 1/14 anonim válasza:
30%
Nem tudom... én nem szoktam utazgatni mert nem akarok illetve idő sincs rá.
nov. 2. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretik más embereknek megmutatni merre jártak. Sokan egyébként ezekből inspirálodnak.
nov. 2. 18:47
 3/14 anonim válasza:
22%
Legalább van izgulni való nekik, hogy a betörő is látja-e xd
nov. 2. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember szereti az ismerőseivel megosztani, hogy mit csinált, mi történt vele. Ez régen is így volt, a közösségi média a volument növelte (nem minden mellékhatás nélkül).
nov. 2. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vagyok fenn semmilyen ilyesmin, de ha lennék, és képeket is teszegetnék fel rendszeresen, akkor biztos az utazásokat is feltenném. Miért pont azt ne? Ennyi erővel minden magánügy...
nov. 2. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

Aham. Értem. tehát ha valaki utazik, akkor szerinted nyaral.

Én például azért teszem ki, mert a munkám amire büszke vagyok, visz el a világ számos pontjára. Egyúttal reklám is, hogy itt vagyok, csinálom, ennyien megbíznak bennem, jöhetnek a megrendelések tőletek is. Másrészt bizonyítja, hogy nem kell belekeseredni az életbe. Just think out of the box

nov. 2. 22:21
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
Ez egyfajta vagánykodás nézd meg én hova eljutottam te meg nem.
nov. 3. 02:57
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Ezen én is sokat gondolkodtam már a magam esetében, mert én is sokat posztolok az utazásaimról, pedig csak pár száz követőm van. Én többnyire magam miatt csinálom, a magam szórakoztatására, az hogy mások is látják, az csak plusz pont. És én szeretem a valóságot megmutatni, a saját látószögemből. Pl. a lepukkant helyeket is ugyanúgy megmutatom, vagy azt is, ami kevésbé szép. Az ilyen medence mellett koktélozós képek nálam felejtősek, eleve nem is szoktam ilyen helyekre menni.
nov. 3. 06:13
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
Egyszerű a válasz: muszáj megmutatni az ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak, hogy amíg ő melózik, te a Hawaii-szigeteken lógatod a ceruzádat. :D Szimplán magamutogatás, dicsekvés csak, semmi több. Mi is járunk nyaralni, utazni, de egyetlen képünk sincs megosztva sehol. Akit valójában érdekel az megnézi nálunk, vagy átküldöm neki e-mailben, whatsappon.
nov. 3. 07:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Több oka is lehet. Van, akinél egyértelműen dicsekvés: "én bezzeg már megint utazgatok, dolgozgatok helyettem is". Van, aki semmi mást nem tud felmutatni, mint hogy eljut bizonyos helyekre. Kisebb részben olyan is van, aki viszonylag ártatlanul szeretne másoknak is megmutatni valami szépet, amit látott. Amúgy én a nyaralás alatt készült új profilképeket például teljesen megértem. Hisz optimális esetben az ember olyankor vidám, barna és kipihent, hát persze, hogy jobban néz ki, mint egy átlagos kedd reggelen.
nov. 3. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!