Utazási irodával miért csak az idősebbek mennek?
#32 Szerintem sem az, de én 78 éves koromban is fogok tudni angolul és németül, fogok tudni szállást foglalni, Graben, Lyften, Uberen fuvart hívni, okostelefont használni, jobb és baloldalon autót vezetni, internettől nem megijedni, online vásarolni, nem a tiktokról kell megtanulnom, hogyan kell ezeket csinálni. Ha élek még. Ha mozgásképes leszek még. Ha lesz még energiám és kedvem magam szervezni.
Szóval a generációs különbség létezését nem tagadom, de sztem nem maga az életkor itt a vízválasztó, hiszen ti is lesztek majd 78 évesek (remélhetőleg) és ezeket akkor is tudni fogjátok. Inkább ott a hasadás, hogy egy mai 78 éves még abban a fiatal korában amikor magas volt a befogadó készsége, nem találkozott a számítógéppel, a nettel, és azzal a globális mindenhova utazhatunk lehetőségekkel, a nyelvtudás fontosságával, mint a mostaniak. Mert nem léteztek ezek a dolgok, ezek a lehetőségek.
Úgy csodalkoztak rá az újdonságokra, mint Columbo a faxra vagy a videó magnóra meg a quadrofóniára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!