Utazási irodával miért csak az idősebbek mennek?
Mi párommal csak utazási iroda által szervezett utakon voltunk (4db) az elmúlt 2 évben. Ebből 3db csoportos utazás volt. Igaz, ezek külföldiek. Belföldre csak saját szervezés.
Jelenleg párom 40 F, én 34N.
Ja, főleg, ha késik a géped, vagy a késés miatt nem éred el a csatlakozást, esetleg a megbeszélt transzfer nincs a helyén a gép késése miatt..stb..k..rvára nagy élmény lenne nekem intézkedni és esetleg pereskedni, meg idegeskedni emiatt. Hát nem.
Hagyjuk már ezt az idősek meg az internet. 62 éves vagyok, 1990 óta van számítógépem, először ZX Spectrum, aztán különféle Commodore-ok majd 94-től PC. 1996-tól van otthoni internet előfizetésem. Utazom mint akit kergetnek, mindig saját szervezésben, volt olyan év a Covid előtt, hogy kb. 5x megkerültem a Földet összesítve a légijáratokat. Kifejezetten élvezem a szervezést, a probléma megoldást. "Az utazas szervezese majdnem akkora elmeny mint maga az utazas."
Millió dolog jöhet közbe, de majd megoldom. Mittudomén, Newarkban szálltunk le, Manhattan Midtownban volt a szállás, még itthonról rendeltem meg és fizettem ki egy transzfer szolgáltató ajánlatát, ami olcsóbb volt mint a taxi. Ilyen kisbusszal felveszi az utasokat és mindenkit kidob a szállodájánál, aztán visszafelé amikor jönnél ugyanez. Komoly késéssel érkeztünk, elmulasztottuk a megbeszélt időpontot. Fölhívtam a megadott számot, elmondtam mi a helyzet, megmondták hova menjünk, hol várakozzunk, egyszer csak jött egy fazon sorolta a neveket, köztük a mienkét is és már ültünk is befele.
Még tucatjával sorolhatnám a megoldott helyzeteket, de higyjétek el, ez nem feltétlen kor kérdése, hanem hogy mennyire vagy nyitott a világra.
7
Nagyszerű. Es? Anyám 67, 12 éve használ számítógépet, anyósom 74, sose használt, még okos telefonja sincs, a szomszedasszonyom 86, ő otthon érzi magát az internet és a számítástechnika világában. Tudod, nem vagyunk egyformák.
"Az idősebbek valószínűleg nem annyira bátrak vagy gyakorlottak az interneten"
"Az idoseket meg megertem mar nem igazodnak el a vilagban,..."
Ezért. Nem a te rokonaid miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!