Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Costa Rica-ban van olyan...

Costa Rica-ban van olyan autókölcsönző cég, akik nem kérnek hitelkártyát?

Figyelt kérdés
A reptéren szeretnénk felvenni és leadni az autót, de nincs credit cardom, csak debit. Van olyan cég, aki elfogadja a betéti kártát is, vagy készpénzt letétnek?

szept. 25. 17:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván rengeteg ember van itt aki Costa Ricaban járt.
szept. 25. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan van. Keress ra a google map-n autokolcsonzokre es irj nekik.
szept. 25. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:
szept. 26. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Szóval ha valaki el tud utazni az amerikai kontinensre, nehogy már ne tudjon egy nyamvadt hitelkártyát fenntartani
szept. 26. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
4es, ja, igaz, ráadásul elmegy oda és itt tesz fel erről kérdést ahelyett hogy a Google mapsen nyomozna.
szept. 26. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
@4 Akkor sem volt hitelkártyám, amikor az USA-ban éltem és dolgoztam.
szept. 28. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
És ezzel igencsak a kivételek közé tartoztál. Hacsak nem illegális voltál
szept. 28. 15:52
 8/15 A kérdező kommentje:
#4: Nem a fennatartásról van szó. Fenn tudnám tartani, ha a bankok nem szivatnának és hajlandóak lennének adni.
szept. 28. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Tehát nincs rendszeres munkaviszonyból származó elegendő jövedelmed, de egyéb úton módon hozzájutsz annyi pénzhez, hogy el tudj utazni Amerikába. Sajnos nincs konkrét helyi tapasztalatom, de biztos, hogy valahogy meg lehet oldani credit card nélkül is
szept. 28. 17:53
 10/15 anonim ***** válasza:
@7 Nem voltam illegális, de mivel csak két évre szólt a megbízatás, így nem kellett foglalkoznom a credit ratinggel, más értelmes oka meg nincs a hitelkártyának, ha az ember nem hónapról-hónapra él. Akkor volt, amikor olcsón kaptam platinumot és jó volt reptéri prémium várókba.
szept. 28. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!