Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi az az ESTA?

Mi az az ESTA?

Figyelt kérdés
jan. 6. 10:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

ESTA – ELEKTRONIKUS BEUTAZÁSI ENGEDÉLY

Biometrikus azonosító tárolására alkalmas (bordó) magánútlevéllel (e-passports) rendelkező magyar állampolgárok turista és üzleti célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba maximum 90 napos tartózkodásra.

Baj hogy nem értem??

jan. 6. 11:33
 2/17 A kérdező kommentje:

Bonyolult mondat...

Ha van ESTAM akkor 90 napig lehetek USAban viszont ha nincs akkor nem engednek ki

jan. 6. 11:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ESTA-d, akkor max. 90 napig kimehetsz. Nem kell rendes vízumot igényelni (ami drágabb és macerásabb), hanem elég ESTA. De ha nincs se vízumod, se ESTA-d, be se engednek. Beutazni csak vízummal vagy ESTA-val tudsz. Ennyi.
jan. 6. 12:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Biometrikus azonosító tárolására alkalmas magánútlevéllel (Ez az útlevél) rendelkező (tehát a tied) magyar állampolgárok (Ha magyar állampolgár vagy) turista és üzleti célból (az ok ami miatt kimész Mörikába) vízum előzetes beszerzése nélkül (tehát nem kell vízum) utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba (ide) maximum 90 napos tartózkodásra (eddig).

Szóval, ha te

1. Nem tudod ezt értelmezni

2. Komolyan azt hiszed, hogy 300E-ből kijön egy hét és/vagy

3. Nem tudod ezt leszervezni magadnak, nem akarod ezt leszervezni magadnak

Akkor feltennék egy kérdést: Te biztosan ki akarsz oda menni? És ezt nem bántásból kérdem, őszintén féltelek, hogy ott valami baj lesz. Ezt már csak azért is mondom, mert éltem Amerikában és töltöttem már el jó pár napot New Yorkban is, és nem a legbiztonságosabb, vagy a legpénztárca barátabb hely a világon. Ha minél olcsóbban, minél egyszerűbben szeretnétek megoldani, akkor őszíntén azt tudom csak javasolni, hogy NE!

jan. 6. 13:38
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kiszeretnék oda menni de valóban nekem bonyolult ez az út szervezés és drága
jan. 6. 13:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miből tartana a városodban bemenni egy utazási irodába és ott segítséget kérni? Közép szinten minimum beszélsz angolul? Mennyi pénzt szánsz az utazásra?
jan. 6. 13:58
 7/17 A kérdező kommentje:
Vidéken élek Budapesttől 2 és fél órára és tudok angolul és max 1.500.000 millió
jan. 6. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Vidéken élek Budapesttől 2 és fél órára"

Igen, és? Ez most hogy jön ide? Talán egy kis putri faluban élsz, ahol semmi sincs? Minden egyes város rendelkezik minimum egy utazási irodával. Ugye nem haladja meg a képességeidet az, hogy besétálj a hozzád legközelebb esőbe?

jan. 6. 14:48
 9/17 A kérdező kommentje:
Online nem lehet elintézni?
jan. 6. 15:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De, ha írsz annak az utazási irodának e-mailt.
jan. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!