Van pár utazási álmom, kivel valósítsam ezeket meg, ha a páromat kevésbé érdekli, szüleim meg már idősek hozzá?
Figyelt kérdés
Harminc éves vagyok, családot nem tervezek. Helyette a pénzemből sok szép helyre el szeretnék menni. Pl Kanadába. Ide viszont a sok pénz mellett nem árt ha az ember tud jól vezetni. Na sajna nekem a jogsimon kívül nem nagyon van vezetési tapasztalatom. De mindenestre egy ilyen út benne van. Ti kivek mennétek? Ezen kívül Ázsia, meg Európán belül is van sok ilyen hely.aug. 26. 09:23
3/8 anonim válasza:
Barátokkal.
Biztosan van a párodnak is olyan, ami őt is érdekli.
4/8 anonim válasza:
Én elmének veled. Meg is morellak a szállodában.
5/8 anonim válasza:
Akkor menj egyedül,ha a párod nem követ.
6/8 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Google utcaképpel.
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell kocsit bérelni. Van tömegközlekedés is mindenhol. Mehetsz egyedül is, vagy kereshetsz utas társakat szerintem facebookon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!