Szeretnék kutyakozmetikus lenni. Hogy valósítsam meg?
Van pénzem arra, hogy letegyek egy tanfolyamot, de egy üzlet bérlésére nem lenne. Sajnos albérletben élek és nem tehetem meg hogy +egy üzletet béreljek.
Itthon nem szeretnék dolgozni(lehetőségem se lenne rá). Veszprémben meg nincs hely egy másik kozmetikus mellé mennem. Mi lehetne a megoldás?
Ez a spórolás vicces, mert havonta kell fizetni a bérleti díjjat. Hogy spóroljak?? Erre nem lehet.
Társat meg nem találok. Mindenki el van a maga világában. Csak én vagyok gyári munkás az ismerőseim közül . Többi már talált szakmát.
“ Ez a spórolás vicces, mert havonta kell fizetni a bérleti díjjat. Hogy spóroljak?? Erre nem lehet.”
Mondjuk, ha egy havi bérleti díjat nem tud kitermelni a vàllalkozás, akkor meg se nyisd
Ha 200k-t tudsz ezzel keresni, bele se kezdj!
Eleve 50k minimum az adó, de ott a hipa, a kamarai díj, könyvelői költség, az eszköz és anyagköltség…. Vagyis, ha 200k az árbevétel a nyereség max 110k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!