Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az álmom hogy Moszkvában...

Az álmom hogy Moszkvában éljek, hogyan valósítsam meg?

Figyelt kérdés
Először megtanulni oroszul nyilván.

2020. máj. 10. 19:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Te bajod hogy ezt szeretnéd.

Mindenesetre kell egy orosz cég, aki alkalmaz és intézi a munkavállalói vízumot. Állandó tartózkodási engedélyt kapsz egy év után, állampolgárságot öt év után. Munkavállalói vízum nélkül egyik sem fog menni.

2020. máj. 11. 03:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Miért is bajom?
2020. máj. 11. 11:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a segítséget!:)
2020. máj. 11. 11:50
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is nagy álmom Oroszország amúgy. Én megértelek. Ha tehetném én is kimennék. Ami a legfontosabb, hogy tudd az orosz nyelvet és nagyon nagyon sok megtakarításod legyen! Ezek nélkül ne is vágj bele!
2020. máj. 11. 13:14
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Keress itthon egy olyan céget aminek ott van a központja és akkor simán át tudod magad kérni+legyen egy halom megtakarított pénzed mert Luanda és Tokió mellett Moszkva a legdrágább város a világon.
2020. máj. 11. 14:28
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az első válaszoló arra gondolt, hogy ha egy icipicit jobban ismernéd a világot, mielőtt ezt a moszkva imádatodat kiteljesítenéd, megnézhetnél pár másik helyet is. Esetleg elgondolhatnád, miért vágynak onnan el az emberek (tudod, elnyomás, ostobaság, putyin fszszopása, hideg idő, nincs tenger, kilátástalanság, a belvároson kívüli igénytelenség).

Szóval lehet, előbb utazz sokat a világban!

2020. máj. 11. 17:21
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Megtanulsz perfekt oroszt, kimész vállalkozónak befektetsz jóban vagy putyin papával stb.
2020. máj. 12. 06:10
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

Azért Európán belül várost váltani nem egy nagy ördöngősség :D

1.nézel ott munkákat és jelentkezel és a vízum lerendezése után odaköltözöl

2.vállalkozol ott

3.Magyarországon keresel egy nemzetközi céget és megkéred őket,hogy az orosz leányvállalatba vagy anyavállalatba tegyenek át

4.kimész angolt tanítani

Most hirtelen ennyi jutott eszembe

2020. máj. 13. 23:35
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Ja. Angolt.

Egy orosz biztos egy MAGYART fog angoltanárnak alkalmazni.

Ha kell tuti megoldás akkor ott az orosz, vagy kicsit drágábban az angol vagy amerikai (mert laknak bőven moszkvában).

2020. máj. 14. 06:11
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél el egy moszkvai csajt.
2020. máj. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!