Ez minden vágyam. Hogyan valósítsam meg?
Jesszusom,te mekkora paraszt vagy,már ne haragudj!Az ilyenek miatt tart itt Magyarország ...
Feltesz valaki egy kérdést,erre lehurrogja és még értelmes választ sem ad.És ha szopja a f*szt akkor mi van?Neked mennyi közöd van hozzá?Irigység beszél,mert valaki 17évesen el tudja magát tartani úgy,hogy midenre telik neki.Félre értés ne essék,nem szeretem M.C.-t,de jóval több emberség és normalitás szorul belé,mint beléd,kedves "válaszoló".
Hogy kapjon a kislány választ is : 18éves kor alatt EGYEDÜL nem mehetsz ki.Spórolgass a repülőjegy árába (tudod karácsonyi pénz,húsvéti,szülinapi .. )A diákmunkához szerintem még fiatal vagy.Beszéld meg a szüleiddel,hogy vigyenek ki magukkal.Egyébként ,1 hétvégére nem éri meg.A repülőjegy retúrba 200 000 körül mozog,szóval ennyi pénzért ,én minimum 2 hetet töltenék ott.Én voltam kinnt,kiskoromba (5évesen),bár sokmindenre nem emlékszem.Mindenestre én is tervezek egy kiútat,csak én már elmúltam 18:)
Sok sikert!Puszi
18/L
Addigra már lehet h. leszoksz Miley Cyrusról =)
Spórolj addig is :D Én is megyek veled New Yorkba xD
repülőjegy van 120 000-től.. ha többen mentek, akkor spórolhattok a szálláson, mivel szobánként fizettek. Szerintem 300 000 körül meglenne..
De vigyél sok költőpénzt, mert az USA-ban jó cuccok vannak, nem túl drágán.. NY gondolom ezerszer drágább, mint egy átlagos város, de sztem ott is találsz mindent olcsón.
te komolyan egy 9 évvel későbbi hétvégét tervezgetsz?? :D
nem hiszem, hogy nagyon rá kell készülni közel 10 évvel az utazás előtt, NYC-be kijutni azért nem olyan nagy durr ma már, nem egy elérhetetlen célpont sem anyagilag, sem semmilyen szempontból. de ha ez megnyugtat, akkor a nemrég életbelépett open skies egyezmény az USA-EU között jóval olcsóbbá teszi néhány éven belül a transzatlanti repülőutakat, pl a ryanair is tervezi beindítani az olcsó járatokat európai és amerikai városok között.
Azért egy 13 éves leányzónak igenis nagy ügy! Én 20 vagyok, de még nekem is az lenne! A szüleimtől nem várhatom el, hogy kifizessék nekem, suli mellett dolgozni nem tudok (egyszerűen csak mert a környéken semmi diákmunka lehetőség nincs), a pénznek pedig mindig van jobb helye. Azért egy átlag, vagy szegény családból származó emberke nem tud csak úgy kiperkálni 1-2 százezret csak a repjegyre, és akkor még nem csináltam semmit, nem ettem, nem aludtam, nem szórakoztam. Pláne most, hogy sok szülőnek az állása is veszélyben forog! Nem tart semeddig elintézni és elmenni ez tény, de azért az anyagi vonzata nem kevés!
Amúgy személyes véleményem a karácsonyról az, hogy ez az ünnep akkor szép, ha családi körben, szeretetben töltik. Ha ott állnál New York kellős közepén teljesen egyedül, hidd el nekem már nem is lenne olyan szép a karácsony. Látnád ahogy az emberek a családjukkal sétálnak, nevetgélnek, avagy sietnek haza hozzájuk, te pedig sok ezer kilométerre vagy a szeretteidtől. Ennél nyomasztóbb és magányosabb érzés nem sok van. Én azt javasolnám, hogy inkább 1-2 héttel előtte menj, és szenteste már legyél itthon! Akkor is karácsonyi hangulat van már, de még sem kell egyedül töltened a "szeretet ünnepét"!
Kezdj el spórolni, legalább van egy célod, nincsen ezzel semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!