A kisfiam viharfelhő szeretne lenne farsangon, valami ötlet, hogyan valósítsam meg?
Figyelt kérdés
3.5 éves, gondoltam horgoltatok eső cseppeket és villámot, de hogyan oldják meg az ovális formát, úgy, hogy kényelmes legyen számára, esetleg ha feher ruhat veszek neki és a csipőjére ragasztok sok-sok vattat, hogy meg legyen a forma az jó lenne? Milyen ragasztó tartana meg annyi vattát? Nem szeretnek karton dobozt, mert abban lesz az oviban es az eleg kényelmetlen lenne.2023. jan. 17. 08:17
1/16 anonim válasza:
Esetleg filc anyagból magát a felhőt? Az kényelmesebb.
2/16 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszönöm!
2023. jan. 17. 08:27
3/16 A kérdező kommentje:
Van annak az anyagnak tartás hogy igy lehessen megoldani? Kepet hogy tudok csatolni?
2023. jan. 17. 08:32
4/16 anonim válasza:
Lufiiiiii. Fehér és kék és sötétkék (vagy szürke), kezére csuklópántosan rákötni egy villámot kartonból, a fejére meg az esőcseppek (horgolva vagy papírból, már mindegy).
Vagy amúgy vannak ilyen megoldások:
A sapi azért jó ötlet szerintem, mert legalább a mozgásában biztos nem akadályozza, és könnyen le is tudja venni, ha már megunta.
5/16 anonim válasza:
Vattapamacsok, villám kartonból
6/16 anonim válasza:
Lehet nagykarimájú szalmakalapra vattapamacsokat rögzíteni (ha nagyon lelkes vagy, még pixie-lightot is ragaszthatsz belülre, ami vékony drótos, nem nehéz és lesz fénye.
Én anno a lányomnak lufikból készítettem :)
7/16 anonim válasza:
Lehetne egy nagy karimájú kalapra rengeteg vattát ragasztani, hogy felhő alakja legyen, lefújni szürkére. A ruhájára (meg esetleg az arcára) esőcseppeket és villámokat festeni. A kalapról is lóghatnak esőcseppek vékony cérnán vagy damilon.
8/16 anonim válasza:
Különböző kék árnyalatú lufik a ruhára rögzítve és egy nagy villám a kezébe?
9/16 A kérdező kommentje:
Szuper ötletek, nagy karimájú gyerek kalapot sajnos sehol nem találok…
Lufibol nem szeretném :)
2023. jan. 17. 09:03
10/16 anonim válasza:
Képküldés.hu-n tudsz képet csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!