A kisfiam viharfelhő szeretne lenne farsangon, valami ötlet, hogyan valósítsam meg?
Dekorgumi is jó lehet a felhő formának filc helyett. Vágható, könnyű, két vastagabb szalag vagy gumi simán megtartja a vállán, ha előre és a hátára is akartok felhőformát. Ha csak előre, akkor meg a nyakába akasztva. Dekorálni is egyszerű.
Tavaly lányom ecset és festékpaletta volt farsangon, a palettát én is dekorgumiból gyártottam. Hobbiboltban találtam többféle színben nagyméretű ívet belőle.
2 éve ez volt a lányom is az oviban.
A biciklis sisakjára húztam egy harisnyát, azt tele ragasztottam vattapamacsokkal. Vékony filc anyagból vágtam ki esőcseppeket és kék fonalra ragasztva kilógattam a pamacsok közül. Fekete pólója és nadrágja volt. A pólóra varrtam sárga filcből villámokat és gumicsizmában volt.
Hogy a tánc és a buli alatt ne kelljen a sisakot viselnie, egy hajpántra is raktam pamacsokat és esőcseppeket, így kényelmesebb volt neki.
Nagyon imádta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!