Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiam viharfelhő szeretne...

A kisfiam viharfelhő szeretne lenne farsangon, valami ötlet, hogyan valósítsam meg?

Figyelt kérdés
3.5 éves, gondoltam horgoltatok eső cseppeket és villámot, de hogyan oldják meg az ovális formát, úgy, hogy kényelmes legyen számára, esetleg ha feher ruhat veszek neki és a csipőjére ragasztok sok-sok vattat, hogy meg legyen a forma az jó lenne? Milyen ragasztó tartana meg annyi vattát? Nem szeretnek karton dobozt, mert abban lesz az oviban es az eleg kényelmetlen lenne.
2023. jan. 17. 08:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Dekorgumi is jó lehet a felhő formának filc helyett. Vágható, könnyű, két vastagabb szalag vagy gumi simán megtartja a vállán, ha előre és a hátára is akartok felhőformát. Ha csak előre, akkor meg a nyakába akasztva. Dekorálni is egyszerű.

Tavaly lányom ecset és festékpaletta volt farsangon, a palettát én is dekorgumiból gyártottam. Hobbiboltban találtam többféle színben nagyméretű ívet belőle.

2023. jan. 17. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Itt leírás is van:

[link]

2023. jan. 17. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:

2 éve ez volt a lányom is az oviban.

A biciklis sisakjára húztam egy harisnyát, azt tele ragasztottam vattapamacsokkal. Vékony filc anyagból vágtam ki esőcseppeket és kék fonalra ragasztva kilógattam a pamacsok közül. Fekete pólója és nadrágja volt. A pólóra varrtam sárga filcből villámokat és gumicsizmában volt.

Hogy a tánc és a buli alatt ne kelljen a sisakot viselnie, egy hajpántra is raktam pamacsokat és esőcseppeket, így kényelmesebb volt neki.

Nagyon imádta:)

2023. jan. 17. 20:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, akril spray-vel fújtam le a vattat, ki fog szellozni belole ez a büdös szag? Mit tudok vele csinalni?
2023. jan. 27. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem vattát, de festettem akrillal, kb 24-48 óra után semmilyen szaga nem volt. Ha van valami esővédett helyetek, tedd ki szellőzni. Valószínűleg a vatta jól megszívta magát, kicsit nehezebben szárad. :)
2023. jan. 27. 14:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Rendben! Koszonom!
2023. jan. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!