Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit/hol esztek több napos...

Mit/hol esztek több napos városnézés alatt, ha nem akartok egy vagyont költeni étteremben?

Figyelt kérdés
aug. 25. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha nyaralni/városnézni megyünk, akkor étteremben eszünk és a szállodában
aug. 25. 13:24
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha van főzési lehetőség a szallason, akkor főz az ember. Ha nincs, akkor hideg élelmiszert vasarol egy élelmiszer boltban és azt eszi.
aug. 25. 13:27
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
A Meki/Burger king/KFC hármas kisegít szinte mindenhol.
aug. 25. 14:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bolt
aug. 25. 15:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A szálláson bőségesen megreggelizek, bevásárolok a helyi boltban és ezzel elvagyok kora estig, nap közben max egy fagyira állok meg. Vacsorázni kisebb, családiasabb éttermekbe megyek, kicsit távolabb a turistásabb részektől, ezek általában jobbak és olcsóbbak.
aug. 25. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor egyedül utaztam, kb én is így működtem mint az utolsó. Reggel bekajálás, boltban valami apróság, este pedig bekajáltam rendesen. Párommal bonyolultabb. Vele legkésőbb 4-kor már be kell ülni kajálni. Aztán még ezután vacsorázni is kell.
aug. 25. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Eszem hideget, azon kívül meg helyi street foodot.
aug. 25. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Egyebkent meglepo modon kulfoldon se muszaj elengedned magad. Persze most nem ilyen Egyiptomról beszélek, vagy tavolabbi helyekrol ahol nem szívesen eszik az ember utcan. Amerikaban mi gyorsettermekben ettunk, reggeli volt a motelban. Boltban is vasaroltunk. Olaszorszagban ettunk az utcan, vagy boltban. Sosem volt ebbol problema.
aug. 25. 17:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi nem indokolja, főleg nyári melegben nem, hogy melegételt kelljen enni. De ha igen, ha apartmanban szálltok meg, esete össze tudtok valami egyszerűt dobni boltban vett cuccokból.
aug. 25. 18:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Helytől függően előre tájékozódsz, hogy ott mik a lehetőségek.

Mi legtöbbször apartmanba szoktunk menni (nem annyira spórolásból, hanem mert nekünk kényelmesebb), ott a reggeli/vacsora eleve megoldható boltban vett kajákkal. Napközben pedig elég valami kisebb étkezés, ahogy mások is írták, street food, péksüti stb.

aug. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!