Mit/hol esztek több napos városnézés alatt, ha nem akartok egy vagyont költeni étteremben?
Figyelt kérdés
aug. 25. 13:05
1/15 anonim válasza:
Ha nyaralni/városnézni megyünk, akkor étteremben eszünk és a szállodában
2/15 anonim válasza:
Ha van főzési lehetőség a szallason, akkor főz az ember. Ha nincs, akkor hideg élelmiszert vasarol egy élelmiszer boltban és azt eszi.
3/15 anonim válasza:
A Meki/Burger king/KFC hármas kisegít szinte mindenhol.
5/15 anonim válasza:
A szálláson bőségesen megreggelizek, bevásárolok a helyi boltban és ezzel elvagyok kora estig, nap közben max egy fagyira állok meg. Vacsorázni kisebb, családiasabb éttermekbe megyek, kicsit távolabb a turistásabb részektől, ezek általában jobbak és olcsóbbak.
6/15 anonim válasza:
Mikor egyedül utaztam, kb én is így működtem mint az utolsó. Reggel bekajálás, boltban valami apróság, este pedig bekajáltam rendesen. Párommal bonyolultabb. Vele legkésőbb 4-kor már be kell ülni kajálni. Aztán még ezután vacsorázni is kell.
7/15 anonim válasza:
Eszem hideget, azon kívül meg helyi street foodot.
8/15 anonim válasza:
Egyebkent meglepo modon kulfoldon se muszaj elengedned magad. Persze most nem ilyen Egyiptomról beszélek, vagy tavolabbi helyekrol ahol nem szívesen eszik az ember utcan. Amerikaban mi gyorsettermekben ettunk, reggeli volt a motelban. Boltban is vasaroltunk. Olaszorszagban ettunk az utcan, vagy boltban. Sosem volt ebbol problema.
9/15 anonim válasza:
Igazából semmi nem indokolja, főleg nyári melegben nem, hogy melegételt kelljen enni. De ha igen, ha apartmanban szálltok meg, esete össze tudtok valami egyszerűt dobni boltban vett cuccokból.
10/15 anonim válasza:
Helytől függően előre tájékozódsz, hogy ott mik a lehetőségek.
Mi legtöbbször apartmanba szoktunk menni (nem annyira spórolásból, hanem mert nekünk kényelmesebb), ott a reggeli/vacsora eleve megoldható boltban vett kajákkal. Napközben pedig elég valami kisebb étkezés, ahogy mások is írták, street food, péksüti stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!