Milyen kényelmes férfi táskát vegyek városnézéshez, ami sok zsebes, beleférnek az irataim, telefon, piperecikkek, egy üveg víz, némi ennivaló?
Nekem ilyen van (más színben), városnézéshez is, munkába is ez van nálam (laptoptáska helyett), illetve a repülőn kézipoggyásznak is ezt szoktam vinni.
De szerintem nagyjából bármi megfelel, én a helyedben elmennék valami nagyobb boltba (pl. Hervis v Decathlon, v akár valamelyik outlet-ben Nike, Adidas), megfogdosnék párat és amelyik tetszik azt megvenném. A tárgyak amiket felsoroltál szerintem egy szatyorban is elférnek, innentől kezdve hogy mégis milyen táskát szeretnél azt csak te tudod:) Divatosat, vagy inkább funkcionálisat, van-e valami preferenciád az anyagát illetően, cipzáros, kapcsos vagy tapadós legyen, mégis mennyi az a "sok" zseb, a városnézésen túl használnád-e bármi másra, etc.? Vannak ma már moduláris hátizsákok is, amik több darabból állnak és attól függően hogy mire van szükséged, tudod összecipzárazni a különböző részeket. Én nem tudom, hogy mit szeretnél venni.
Köszönöm. Valami hasonlóra gondoltam, inkább keresztpántosra, csak szolidabb áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!