Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen ennivalót adnak a...

Milyen ennivalót adnak a repülőgépen?

Figyelt kérdés
4 órahosszás repülőútra megyek. Milyen kiszolgálást várhatok ? Vizet biztosan adnak de engem inkább a rágcsálnivaló érdekel. Még nem ültem repülőn ezért segítsetek.
2012. máj. 23. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

milyen járattal mész?Fapados?

A fapadoson fizetni kell érte

A nem fapadoson,van szendvics,üdítő,kávé...stb

A nem fapados járaton nem kell érte fizetni,benne van a repjegybe.

2012. máj. 23. 15:59
 2/5 Amenothep ***** válasza:
Fapadoson egy korty vizet sem adnak ingyen. Inkább végignézik ahogy szomjanhalsz. Nemzeti légitársaságnál a menü ilyen uton: Kávé vagy tea. Szendvics, csoki, vagy mogyoró, és egy deci üdítő, vagy víz. :)
2012. máj. 23. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon változó. Fapadoson valóban csak fizetős ellátás van. Azért nem vészes, pár euróba kerül minden. Normál légitársaságnál kínálnak vizet, kávét vagy teát, esetleg forrócsokit. Ehhez általában szendvics jár csokival vagy joghurttal. Viszont utaztam ár olyan charter járaton is ahol kínáltak bort és sört ingyen és szendvics helyett rakottkrumpli volt a menü. Bármit is kapsz, azért ne számíts nagy gasztonómiai élményre. :)
2012. máj. 24. 09:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :D (és nem fapadosra megyek)
2012. máj. 24. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a jegyeden ott rajta van.
2012. máj. 29. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!