Hová mennétek 3, max 4 napos városnézésre, ami nem a szomszédban van, de magyar árszint +30-40% max?
Isztambulon gondolkozok, esetleg prága, vagy egy olasz város (de ez már nyilván drágább kategória).
Várom a javaslatokat, 3 napra olyan max 200k-t szánnék, repjegyet kivéve. Hoteleket nyilván a saját igényem szerint választanék, nem Hilton szálloda, csak aludni járnék oda, felesleges pénzpazarlás szerintem, legyen egy normális értékeléssel rendelkező hotelszoba/airbnb.
Fapados repülővel mennék, egy hátizsáknyi cuccal. Látnivalókat megnézném, helyi érdekességek stb, luxus éttermezésre nincs igényem.
nyár végéig leszeretném tudni ezeket a desztinációkat.
Csak olaszországban nem tudom melyik nagyvárost éri meg elsőként látni. Nyilván jó lenne mindet, de akkor maradni kéne gondolom egy 10 napot.
Isztambulban tavaly júniusban voltam, imádtam. Az árak is sokkal alacsonyabbak mint itthon, viszont én most a földrengések miatt nem mernék... Állítólag még a helyiek is félnek.
Prága, Krakkó,
Bécsből Tallinn, Riga mind szuperek, és nem drágák.
3, a földrengés több100 km-re volt isztambultól, de igen, megértelek.
Esetleg Barcelona?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!