Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Marcellonak igaza van?

Marcellonak igaza van?

febr. 10. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Miben? Hogy sok a teljesen idióta kérdés? Abban feltétlenül.

A válaszok közt szoktak lenni korrektek, baromságok, sokszor a stílus bántó. Időről időre azért akad olyan kérdés, ami alatt kialakul egy értelmes párbeszéd, de nagyon ritka. Mondjuk azt hozzátenném, utazás témában azért nehéz újat mondani. Az olyan saját tapasztalatokat meg, mint amit ő mesélt Albániáról, senki nem osztja meg igazán részletesen.

febr. 10. 15:25
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Én 1X leírtam ide Indiáról a saját, tapasztalati alapú véleményem. Anyámba küldtek, mondván nem is voltam ott, és valójában egy csoda, meg milyen spirituális hely, meg a filmek is hazudnak,... Akkor minek írna le itt bármit is az ember?
febr. 10. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Értem én, hogy ez a fazon, valami önkéntes riporter/időjárás jelentő/idegenvezető stb. pozíciót kíván betölteni, és megpróbálja szállítani nekünk a "tuti valóságot".

Ez szerinte bizonyára egy nemes küldetés.

Na de ha erre adta a fejét, akkor megkérném hogy ne tegyen minden mondatba valami divatos idegen kifejezést, és kerülje a trágárkodást.

/pl. ne kezdődjön már úgy egy válaszadása úgy, hogy "hú b....meg"!/

Hogy a fülbántó tájszólását már ne is említsem.

Szóval a kérdésre visszatérve:

Az említettek fényében már nem is érdekes, hogy ki ez a Marcello, és hogy igaza van-e? 🙄

febr. 10. 15:39
 4/13 A kérdező kommentje:

3. Ha a gyereked életét mentő doki fekete, káromkodik, és töri a magyart, akkor inkább leállítod, mert biztos nem ért a szakmájához?

Ha kimegy hozzád a szerelő, tájszólással, elküldöd?

Belpesilibsievagy?

febr. 10. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
2: igen, ez az egyik, de amúgy teljesen megértem. A kérdezők háromnegyede semmilyen visszajelzést nem ír hogy hasznos volt-e a válasz, és szerintem úgy 90%-ka soha nem is utazik el végül oda, amiről a kérdést feltette. Ha valaki ír egy részletes választ, jó eséllyel belekötnek, meg amúgy is minek írjak kisregényt, ha a kérdésbe sem volt képes energiát fektetni aki feltette (milyen szempontok alapján érdekli, hol járt már, mi az ízlése stb). Ha megnéz egy bármilyen utazós, blogos videót az adott helyről, előrébb lesz. Amúgy sajnálom, mert értelemszerűen azért szoktam olvasni az utazás szekciót, mert érdekel és szívesen beszélgetek róla. De mint írtam az 1-ben, erre ritkán van lehetőség.
febr. 10. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #4!

Az említett orvos, vagy szerelő, akkor jön hozzám ha kérem.

Ha rendben elvégzi a feladatát, akkor felőlem hottentottául is beszélhet.

Ez a csávó viszont kéretlenül tolja az állítólagos okosságait.

Nem tudom, érzed-e a különbséget?

Még az utolsó kérdésre is szívesen válaszolnék, ha érthető lenne.🤔

febr. 10. 17:10
 7/13 A kérdező kommentje:
6. De ugye tudod, hogy nem kötelező nézned a videóit, sem ide kommentelni? Ha meg ez a melód, akkor sajnállak.
febr. 10. 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Feltettél egy kérdést, hogy Marcellonak igaza van-e?

Kíváncsi voltam rá, megnéztem a videót, és válaszoltam neked.

Gondolom nem tetszett a véleményem, mert azonnal támadtál, sőt beszóltál, hogy nem kötelező nézni.

....a helyedben elgondolkodnék........

febr. 10. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tobbsegeben igaza van, de sok esetben o is ugyanugy ledegradalja a kerdezot, mint sok itteni valaszolo. Nem minden abszurd kerdest kell sztem trollkerdesnek venni. A "Brisbane miert lett ekkora?" kerdes valoban ertelmetlen, de siman lehet, hogy egy 11-12 eves kolyok otthon forgatja az atlaszt, es megfogalmazodik benne egy ilyen kerdes, amit nem tud korrektul feltenni, es erre kap egy "ha vazze, me´ ekkora lett!" valaszt. Albaniat meg nem hivnam putrinak meg akkor se, ha az orszag valoban szemetes (jartam ott, talalkoztam kedves jofej, emberekkel, es mar csak az irantuk valo tisztelebol sem). szoval utazas kategoriaban vagyunk, ahol azt gondoltam, hogy vilaglatott, sokat utazott emberek (is) vannak, akik nyitottak es elfogadoak mas kulturak irant, de sokszor, csak itelkezo, serto, putto valaszokat latok.
febr. 10. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Ennél undorítóbb férget még nem igazán láttam
febr. 10. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!