Megéri elmenni 1napos városnézésre,Rómába,Párizsba,stb..?
Egyszer próbáltam ilyet, már ott kezdődött, hogy a reggel 6 órás géphez 4-4:30-ra ki kellett érni, amihez 3:30 körül kellett elindulni, tehát “felkeltem” kb 2:30-kor, pontosabban le sem tudtam feküdni. Szóval már hullafáradtan érkeztem, ami az egész napra rányomta a bélyegét. Hagytam is a francba, nekem nem élvezet az, hogy végigrohanjak a látnivalókon, azt is éber kómában.
Nekem személy szerint nem éri meg, de ha neked jó az alvókád és bírod energiával, lehet, tök jó élmény lesz.
én 4 napig voltam párizsba és a lábam lejártam ez idő alatt.
kb 2 óra a repülés oda, fél nap alatt nem sok mindent tudsz rendesen megnézni.
De természetesen, ha csak pár dolog érdekel beleférhet.
Hát én az 50. szuletesnapomon Párizsba fogok menni. Reggel felülök a Thalysra, érkezés után elsetalok az Eifrel toronyhoz, iszom egy kávét, aztán az esti vonattal megyek haza.
Nem, valóban nem városnézés, de évek óta ezt tervezem és nekem így lesz tökéletes. Városnézésre nyilván kevés egy nap.
Mi voltunk így Bergamoban. Annak ugye van egy pici belvárosa, busszal kb 20 percre a reptértől, tehát ilyen szempontból ideális, pont elég volt rá egy nap. Viszont nagyságrendileg kb 24 órát voltunk ébren egyhuzamban. Egyszeri élménynek elment, de eszünkben sincs megismételni :).
Róma, Párizs, ezekre kevés egy nap, meg ki tudja van-e egyáltalán úgy gép, hogy reggel mész és este jössz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!