Tényleg "luxus" évente 4-5x elutazni rövidebb időre, plusz 1-2 hét hosszabb időre?
Megkaptam rokonoktól, hogy mekkora luxus ez, meg ki engedheti meg ezt magának stb. Nem cigizek, iszok, nincs semmilyen egyéb káros szenvedélyem, nincs hitelem.
Eleve "budget" utazásokat szervezek, nem 5*-os hotel és társai.
Véleményem szerint 2-3 havonta egy 3 napos városnézés azért csak férjen már bele az ember életébe.
Mi a véleményetek?
Nem, én kamionozok, és családdal kb évente 3-4x utazunk együtt.
Idén voltunk spanyolba, skócia, olasz, és jövőhónap dubai(ott sajna csak 4 nap)
Nekem luxus lenne. Szeretnek utazni, jó lenne több világot látni. De még 3 napra 2 főnek apartman bérlés 30 ezer + adó. Ennyit nem vagyok hajlandó kifizetni azért, hogy valahol fürödjek, aludjak és telefont töltsek. Mert nem az apartmanban szeretnék lenni, hanem a megyét körbe járni.
Akkor inkább buszos 1 napos túra utak. Azokat imádom. Bp indulás hajnalban, késő esti érkezés és gyönyörű helyek.
Magyarországon nagyon sok ember nem engedheti meg magának még az évi egyszeri utazást sem, nemhogy annál többet. Részben mert keveset keresnek, részben, ha van akkor másra kell és olyanok is vannak, akik inkább másra költik helyette.
Sokan nem is vágynak az utazásra, mások csak nem hiszik el, hogy összejöhet nekik, ezért nem is keresik igazán a lehetőségeket. Így pláne nem ismerik azokat, amik beleférhetnének nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!