Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tényleg "luxus" évente 4-5x...

Tényleg "luxus" évente 4-5x elutazni rövidebb időre, plusz 1-2 hét hosszabb időre?

Figyelt kérdés

Megkaptam rokonoktól, hogy mekkora luxus ez, meg ki engedheti meg ezt magának stb. Nem cigizek, iszok, nincs semmilyen egyéb káros szenvedélyem, nincs hitelem.

Eleve "budget" utazásokat szervezek, nem 5*-os hotel és társai.

Véleményem szerint 2-3 havonta egy 3 napos városnézés azért csak férjen már bele az ember életébe.

Mi a véleményetek?

2023. okt. 7. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Tehát egy csomó embernek Magyarországon luxus, valószínűleg valamivel kevesebbnek meg nem luxus. Micsoda felfedezés! De annak aki meg tudja oldani, hadd ne kelljen már kussolnia, szégyenkeznie. Hadd ne tartsa már luxusnak, ha már neki nem az.

Persze költhetné lélegeztetőgépre is.

2023. okt. 10. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Felőlem mindenki azt és úgy csinál, ahogy neki jól esik. Csak ha már a "micsoda felfedezés"-eknél tartunk, Magyarországon elég komoly hagyománya van a másik pénztárcájában turkálásnak és az irigységnek is. Szóval ha valaki "nem kussol" róla, hogy másoknak luxusnak számító életet él, akkor ne lepődjön meg rajta, hogy mások ezen fennakadnak, esetleg szóvá teszik, vagy megjegyzéseket fűznek hozzá. Az emberek már csak ilyenek.
2023. okt. 11. 01:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Tény, hogy ilyenek az emberek. De t*jni rá
2023. okt. 11. 01:43
 14/16 anonim válasza:
100%

Szerintem nem luxus. Ennek ellenére van, aki annak tekinti, de nem kell vele foglalkozni.

Egy ismerősöm szerint luxus az utazás, ezért ők nem mennek. Viszont saját bevallásuk szerint havi 120k megy el cigire. Na én meg erre sajnálnám a pénzt, az egészségre gyakorolt hatásáról már nem is beszélve. Annyi pénzből utazhatnának is, persze az ő döntésük.

Ha szeretsz utazni és megteheted, utazz amennyit csak tudsz. Sok szép élményt, kikapcsolódást adnak az utazások.

Én is elég sokat utazok, rendszeresen túrázok, de igyekszem olcsóbb, jó szállásokat foglalni. Szoktam várost nézni, különféle programokra is menni.

2023. okt. 15. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Az én szemszögemből ez az! Pár éve mikor beütött a covid akkor terveztük a szüleimmel, hogy elmegyünk Görögországba. Én nagyon örültem, mert ha jól emlékszem nekem ez meglepetés volt a születésnapomra. Nem jött össze, és azóta sem mentünk el, és mindig csak Erdélybe megyünk. Én már nagyon unom, mert mindig oda megyünk. Minden évben! Úgyhogy az én szemszögemből ez luxus!
2023. okt. 22. 09:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyrészről kinek mi, ráadásul nem volt pontosítva a célpont. Én kevés fizetésből is legalább 4-szer üdülök egy évben Magyarországon. Jelenleg már nyárig megvolt 4 és még kettőt terveztem volna, de temetés felülírta. Nem pénzügy miatt, mert legalább 1 helyre el tudnék menni. Csak még nincs meg a temetés időpontja és nem látok előre. Mire meglesz, addigra pedig novemberben talán már nem merek üdülni.

35/F

okt. 7. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!