Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elutaznál egy trópusi országba...

Elutaznál egy trópusi országba a veszélyek ellenére?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy anyagilag beleférne, vagy a munkahelyen lenne rá lehetőséged (de nem volna kötelező).

Bevállalnád az esetleges betegségeket, illetve kockázatokat?

2024. márc. 17. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
2. Voltam Honduraszban, Pakisztanban, meglepodnel. Olyanokrol mondasz negqtiv velemenyt ahol meg csak nem is jartal. Btw Pakisztan a Fold legszebb orszaga.
2024. márc. 18. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
#11 Borsodban is vannak szép helyek, mégsem vágyok oda :D
2024. márc. 18. 12:05
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Te bajod, de ezzel a hasonlattal eleg korlatolt lehetsz.
2024. márc. 18. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért korlátoltság, ha valaki nem vágyik magas veszélyességi fokú országokba? Annyi biztonságos gyönyörű ország van. Kösz, nekem azok teljesen megfelelnek. Ha ettől korlátolt lennék, akkor nem vagy tisztában a szó jelentésével.
2024. márc. 18. 12:13
 15/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem attol vagy korlatolt hogy nem vagysz altalad veszelyesnek gondolt/kepzelt orszagokba hanem attol hogy ezen orszagokat Borsodhoz jasonlitod. Mutasd meg hol van Borsodban pl Karakorum?
2024. márc. 18. 12:33
 16/27 anonim ***** válasza:
A közbiztonság állapotát hasonlítottam hozzá, nem azt mondtam, hogy Karakorum Borsodban van. És még én vagyok a korlátolt😩
2024. márc. 18. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A borsodi közbiztonságot polgárháborús helyzethez hasonlítani szintén suttyóság ám :)
2024. márc. 18. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Közbiztonságot tekintve nekem annyira mindegy, hogy pillangókéssel megkéselnek vagy háborús helyzetben lelőnek az utcán xD Egyik helyre se kívánkozom. Sikerül felfogni vagy elvitatkozunk még pár napig ezen?
2024. márc. 18. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Olyan helyek kozbiztonsagat iteled meg ahol eletedben nem voltal.
2024. márc. 18. 14:34
 20/27 anonim ***** válasza:

"ezek a veszélyek kicsit fel vannak fújva"

Minden ember más. Úgy a felfogása, reakciókészsége, alkalmazkodó készsége, mint a fizikai állapota, immunrendszere.

Ezek mind nagyban befolyásolják, hogy különféle helyzeteket hogyan ítélsz meg és mennyire, hogyan vagy képes azokat kezelni.

A fő kérdés, hogy neked milyen az egészségi állapotod, fizikai kondíciód, mentalitásod, stb.

Jártam már biztonságosnak tekintett és veszélyesnek gondolt helyeken is olyanokkal, akik ugyanezeket a helyeket máshogyan élték meg, máshogyan gondoltak az átélt helyzetekre és ezek után máshogyan is nyilatkoznak róla, hogy mennyire érezték magukat biztonságban/veszélyben, egészségesnek/betegnek.

Ismerek olyat, akinek itthon Magyarország jobb részein is hasmenése van és retteg a közbiztonság miatt, miközben ismerek olyanokat, akik háborús országokban, vagy épp fertőzés veszélyesnek tekintett területeken laknak.

A legfontosabb, hogy a saját határaidat ismerd és lehetőleg csak fokozatosan feszegesd őket, ne túl hirtelen és extrém mértékben. Bár van akinek a sokk hatások működnek jobban a fokozatosságnál. Ez is személy függő.

2024. márc. 18. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!