Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elutaznál egy trópusi országba...

Elutaznál egy trópusi országba a veszélyek ellenére?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy anyagilag beleférne, vagy a munkahelyen lenne rá lehetőséged (de nem volna kötelező).

Bevállalnád az esetleges betegségeket, illetve kockázatokat?

márc. 17. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
2. Voltam Honduraszban, Pakisztanban, meglepodnel. Olyanokrol mondasz negqtiv velemenyt ahol meg csak nem is jartal. Btw Pakisztan a Fold legszebb orszaga.
márc. 18. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
#11 Borsodban is vannak szép helyek, mégsem vágyok oda :D
márc. 18. 12:05
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Te bajod, de ezzel a hasonlattal eleg korlatolt lehetsz.
márc. 18. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért korlátoltság, ha valaki nem vágyik magas veszélyességi fokú országokba? Annyi biztonságos gyönyörű ország van. Kösz, nekem azok teljesen megfelelnek. Ha ettől korlátolt lennék, akkor nem vagy tisztában a szó jelentésével.
márc. 18. 12:13
 15/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem attol vagy korlatolt hogy nem vagysz altalad veszelyesnek gondolt/kepzelt orszagokba hanem attol hogy ezen orszagokat Borsodhoz jasonlitod. Mutasd meg hol van Borsodban pl Karakorum?
márc. 18. 12:33
 16/27 anonim ***** válasza:
A közbiztonság állapotát hasonlítottam hozzá, nem azt mondtam, hogy Karakorum Borsodban van. És még én vagyok a korlátolt😩
márc. 18. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A borsodi közbiztonságot polgárháborús helyzethez hasonlítani szintén suttyóság ám :)
márc. 18. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Közbiztonságot tekintve nekem annyira mindegy, hogy pillangókéssel megkéselnek vagy háborús helyzetben lelőnek az utcán xD Egyik helyre se kívánkozom. Sikerül felfogni vagy elvitatkozunk még pár napig ezen?
márc. 18. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Olyan helyek kozbiztonsagat iteled meg ahol eletedben nem voltal.
márc. 18. 14:34
 20/27 anonim ***** válasza:

"ezek a veszélyek kicsit fel vannak fújva"

Minden ember más. Úgy a felfogása, reakciókészsége, alkalmazkodó készsége, mint a fizikai állapota, immunrendszere.

Ezek mind nagyban befolyásolják, hogy különféle helyzeteket hogyan ítélsz meg és mennyire, hogyan vagy képes azokat kezelni.

A fő kérdés, hogy neked milyen az egészségi állapotod, fizikai kondíciód, mentalitásod, stb.

Jártam már biztonságosnak tekintett és veszélyesnek gondolt helyeken is olyanokkal, akik ugyanezeket a helyeket máshogyan élték meg, máshogyan gondoltak az átélt helyzetekre és ezek után máshogyan is nyilatkoznak róla, hogy mennyire érezték magukat biztonságban/veszélyben, egészségesnek/betegnek.

Ismerek olyat, akinek itthon Magyarország jobb részein is hasmenése van és retteg a közbiztonság miatt, miközben ismerek olyanokat, akik háborús országokban, vagy épp fertőzés veszélyesnek tekintett területeken laknak.

A legfontosabb, hogy a saját határaidat ismerd és lehetőleg csak fokozatosan feszegesd őket, ne túl hirtelen és extrém mértékben. Bár van akinek a sokk hatások működnek jobban a fokozatosságnál. Ez is személy függő.

márc. 18. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!